Despre starea drumurilor - ultimele informatii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cu toata placerea!
    Indiferent de varianta aleasa, sa ai drum bun si distractie faina!

Comment

• Oamenii, pe coborirea Predeal Rasnov vedeti la virajul unde era aberatia asta: https://www.google.ro/maps/@45.52680...7i13312!8i6656

acum sint 4-5 rinduri de santulete (inclusiv pe sensul de urcare! ) pentru marcaje vibratoare cred. Sint gri inchis si se disting mai greu. Usurel ca le simtiti tarisor in suspensie. Erau inca 2 Honde la Plaiul Foii simbata si sper ca nu le-au luat atit de tare ca mine.
      "In theory, there is no difference between theory and practice. In practice, there is."

Comment

• Dar sunt acolo de cel putin 1 an daca nu ma inseala memoria si da, sunt super naspa.
        The other car : SAAB 900NG / 2.0 Turbo / Stock / Black. (SOLD)
        https://www.instagram.com/iamrusu/

Comment

• Salutare, stie cineva starea drumului Predeal - Campulung - Pitesti ?

Multumesc!
          '08 Honda Civic Sedan 1,8 ES M/T , Neutron Blue
          http://hondafan.etp.ro/gallery/v/dungatu/
          Ochi pentru ochi...iar lumea va sfarsi oarba.

Comment

• Pitesti Campulung e destul de bun, mai stai la semafoare ca mai lucreaza la el. Dupa n-am fost recent.

Comment

• Din Rucar in Podul Dâmboviței este cam rău dar in rest mai mult decât decent. Eu fac săptămânal aproape Brasov Pitesti si e ok chiar si bucata mai rea de care am menționat e suportabila.

Sent from my iPhone using Tapatalk
              2014 Civic Tourer 1.8 MT Sport, White Orchid Metallic
              Ex Accord 2.0 M/T SSE Dark Mocha

Comment

• Multumesc pentru informatii!
                '08 Honda Civic Sedan 1,8 ES M/T , Neutron Blue
                http://hondafan.etp.ro/gallery/v/dungatu/
                Ochi pentru ochi...iar lumea va sfarsi oarba.

Comment

• Oamenii, s-a asfaltatara DJ 714 Glod-Padina/Pestera. Exista si contract de deszapezire pentru el si pentru portiunea de Dambovita din DJ 713 Cota 1000 (din dr Targoviste-Sinaia) - Saua Dichiu, pe partea de Prahova nu. Am coborit eu pe el alaltaieri de la Piatra Arsa cu un Nissan Patrol, il puteti face cu orice masina. Grija la portiunile cu expunere nordica, poate fi gheata.Click image for larger version

Name:	DSC_0950.jpg
Views:	1
Size:	93.6 KB
ID:	723203Click image for larger version

Name:	DSC_0963.jpg
Size:	27.5 KB
ID:	723206Click image for larger version

Name:	DSC_0967.jpg
Size:	77.0 KB
ID:	723207Click image for larger version

Name:	DSC_0960.jpg
Size:	80.1 KB
ID:	723205Click image for larger version

Name:	DSC_0952.jpg
Size:	51.5 KB
ID:	723204
                  Attached Files
                  "In theory, there is no difference between theory and practice. In practice, there is."

Comment

• Superbe poze...

Comment

• Se poate si mai si. Iaca:Click image for larger version

Name:	DSC_0882.jpg
Size:	63.4 KB
ID:	723208Click image for larger version

Name:	DSC_0900.jpg
Size:	50.0 KB
ID:	723212Click image for larger version

Name:	DSC_0905.jpg
Size:	31.9 KB
ID:	723214

Ploiestiul
                      Click image for larger version

Name:	DSC_0910.jpg
Size:	12.0 KB
ID:	723215
                      Attached Files

Comment

• Asa se pare .

Comment

• Originally posted by Io si Ea View Post
                          Oamenii, s-a asfaltatara DJ 714 Glod-Padina/Pestera ... Am coborit eu pe el alaltaieri de la Piatra Arsa cu un Nissan Patrol, il puteti face cu orice masina.
                          Cum e comparativ cu 'dichiu - piatra arsa'? Sa ma incumet cu type r ul? Big like pentru poze!

Comment

• Nu stiu cum e asfaltul pe Glod Padina, informatia a aparut pe 15.11 in presa. Aici: http://adevarul.ro/locale/targoviste...545/index.html
                            La cum arata prognoza pe termen scurt (e cu +) poti sa urci lejer cu FN2 chiar si trintita. Pneuri de iarna si atit, ajunge, nu a mai pus strat de pe 15.11 cind am facut eu pozele. Poate prinzi ceva gheata prin padure de la intersectia DJ 714 cu DJ 713 (cum urci stinga si in jos Padina, inainte si dreapta la Dichiu).
                            Dichiu-Padina/Pestera l-am facut cu a mea si e mult mai bun, lat, lucrarile de versant sint mai bune, doar ca nu e marcat.

Am avut ocazia cit m-a prins furtuna pe sus sa compar diverse site-uri meteo, foloseam vreo 4. Cel mai bun si foarte precis (temperaturi, vint - directie si intensitate, precipitatii, toate la altitudinea unde eram eu) a fost Meteoblue. Chiar foarte precis in conditiile in care la altitudinea unde eram eu, 2340m, vintul si-a schimbat directia de 3 ori in 16 ore, initial dinspre Galati ca mai apoi s-o vireze dinspre Dambovita si dupa 2 ore dinspre WNW. Le-am dezinstalat pe celelate. Vezi Meteoblue Piatra Arsa si gasesti informatie in timp real.
                            Io si Ea
                            Senior Member
                            Last edited by Io si Ea; 18-11-16, 22:43.

Comment

• Glod - Padina este in continuare impracticabil, am incercat azi sa urc pe acolo.

Comment

• mare atentie la DN1: http://miscareaderezistenta.ro/actua...at-dn1-politie
                                Ex: CR-V 2,2 Diesel Executive 2012
                                Ex: CR-V Elegance WP NAVI 2.0 A/T
                                Now: CR-V Elegance e:HEV (hybrid)

Comment

Working...
                                X