Despre starea drumurilor - ultimele informatii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sa iu ai fost si ai innoptat singur pe Transalpina?

Toate aprecierile mele, in cazul asta!
    Power of dreams, indeed!
    http://hondafan.etp.ro/gallery/v/LSD

Comment

• Salve,

Poate ma puteti ajuta si pe mine cu o bucatica de informatie.

Am un drum Bucuresti-Cluj de facut intr-o zi saptamanile astea si as vrea sa va intreb ce ruta e mai ok?

1. Buc-Brasov-Sighisoara-Tg Mures-Cluj sau
      2. Buc-Pitesti-valea Oltului-Sibiu-Alba-Cluj

Ruta 1 o fac tot timpul pana la Tg Mures si stiu ca e Ok drumul 100% (chiar pana la Cj)

Ruta 2 e o necunoscuta pt mine. Cum e drumul? Se ajune mai repede la Cj?

Mersi
      '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

• Bucuresti - Brasov - Fagaras - Sibiu - Cluj, terminat acum 30 de minute de varmiu, asfaltul bun, drumul aglomerat, multe radare, se lucreaza de la Sebes la Cluj, dar nu mi-a dat mai multe detalii despre lucrari.
        The things you are scared of, are usually the most worth while...
        If you wanna FLY, at least FLY BLACKsigpic ->

Comment

• Eu recomand varianta Sighisoara-Tg Mures-Cluj. Pe Valea Oltului-Sibiu-Alba mi se pare foarte aglomerat. Mai ales in timpul saptamanii, portiunea Sibiu-Sebes e infernala. Plina de TIR-uri. Si se pierde mult timp si pe Valea Oltului.

Comment

• salutare,

sambata dimineata am un drum pana la Sibiu si din ce am mai intrebat incolo incoace si ce am citit si pe tot threadul cel mai ok pare sa fie Bucuresti-Pitesti-Valcea-Sibiu, cel de pe Curtea de Arges nefiindu-mi recomandat datorita unor sectiuni de drum prost.

Mai aveti si alta recomandare sau mai sunt noutati despre anumite portiuni care sau degradat intre timp de la posturile din vara?

Pitesti-Valcea are portiuni proaste sau e tot drumul ok? Valcea -Sibiu?

Traficul cum se prezinta in general? am inteles ca in general e aglomerat cu tiruri si camioane, corect?

mersi de info
            R 42659 - Milano Red Ep3

Comment

• Drumul este ok pe ambele rute. Poate e un pic mai bun spre Brasov.
              Eu recomand spre Brasov din punctul de vedere al traficului. Drumul de la Tg-Mures spre Cluj e OK.

Comment

• Bucuresti - Sibiu prin Valea Oltului, sambata dimineata e foarte ok. Mai mult de 3 ore nu ar trebui sa faci (mai ales daca mergi cu CTR-ul ). Portiuni nasoale sunt doar cateva (2,3 lungi de cateva zeci de metri) pe podurile de pe Olt.
                Prin Brasov, drumul e impecabil, doar ca e presarat cu localitati, nu ai autostrada si mai trebuie sa traversezi si Brasovul. Daca mai prinzi si aglomeratia de weekend pe Valea Prahovei, atunci poti face si 4-5 ore.
                "Liniutele sunt pentru masini rapide, curbele sunt pentru soferi rapizi" - un film

'08 Civic Sedan ES 1.8 M/T Neutron Blue

Comment

• Va recomand drumul prin Valcea-Sibiu, pe Valea Oltului. Eu vin in Bucuresti tocmai din Alba. E destul de aglomerat uneori, dar e cel mai bun si mai scurt la ora actuala. Nu va recomand alte combinatii..

Comment

• mersi de ajutor, am fost pe Pitesti-Valcea-Sibiu si la dus am facut cam 3 ore si un pic de mers relativ normal , insa la intoarcere am facut 4 si ceva datorita traficului (multe tiruri si moshcaiti care merg cu 70 si in afara localitatii) si doua opriri la semnalele agentilor militieni (ghinion curat si hotie in acelasi timp) dar despre asta povestesc la rubrica specifica.

Intr-adevar drumul este ok , se poate merge destul de tare singurele probleme fiind pe poduri si viaducte peticite foarte prost si in apropiere de sibiu mai este o portiune stricata un pic.
                    R 42659 - Milano Red Ep3

Comment

• We asta am trecut pe bucata Predeal - Rasnov... drumul e excelent, acum terminau de trasat benzile despartitoare, serpentinele sunt de vis!
                      PS: tot de vis a fost la Cheile Gradistei, recomand pt un we romantic!
                      Carpe diem!
                      Watch me: http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/Alina_Jazz/

Comment

• Nu ma asteptam sa il termine asa repede , cand am avut o "actiune" acolo abia se apucau de treaba ... se pare ca in primavara "avem de lucru".
                        Touge is what we live for

Wait for it...... Here we go ....... Bwwwwaaaaaaahhhhhh!

Comment

• Originally posted by kinky_boy View Post
                          mersi de ajutor, am fost pe Pitesti-Valcea-Sibiu si la dus am facut cam 3 ore si un pic de mers relativ normal , insa la intoarcere am facut 4 si ceva datorita traficului (multe tiruri si moshcaiti care merg cu 70 si in afara localitatii) si doua opriri la semnalele agentilor militieni (ghinion curat si hotie in acelasi timp) dar despre asta povestesc la rubrica specifica.

Intr-adevar drumul este ok , se poate merge destul de tare singurele probleme fiind pe poduri si viaducte peticite foarte prost si in apropiere de sibiu mai este o portiune stricata un pic.
                          Data viitoare cand esti prin SB don't be shy si da un semn, tare mult as vrea sa revad live EP-3 ul.
                          http://hondafan.etp.ro/gallery/v/den1grator/

Comment

• data viitoare promit sa anunt acum a fost totul cam din scurt si pe fuga!
                            R 42659 - Milano Red Ep3

Comment

• Originally posted by Vali_lj View Post
                              Nu ma asteptam sa il termine asa repede , cand am avut o "actiune" acolo abia se apucau de treaba ... se pare ca in primavara "avem de lucru".
                              hehe, pai l au facut, ca stiau ca trec eu
                              era ceva intermediar turnat... ca benzile erau despartite prin dunga galbena... dar ca in palma de lin...
                              Carpe diem!
                              Watch me: http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/Alina_Jazz/

Comment

• Stie cineva starea drumului prin cheile Bicazului catre Brasov ?
                                Accord CL9 Type S CB 600 FA Hornet

Comment

Working...
                                X