Despre starea drumurilor - ultimele informatii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Despre starea drumurilor - ultimele informatii

Vine vara, vine caldura, vin vacantele, se inmultesc iesirile pe drumurile patriei. M-am gandit ca ar fi util sa ne informam reciproc despre cum mai arata drumurile noastre, care sunt mai bune, care sunt mai putin bune, care sunt de evitat si din ce motive (gropi, lucrari etc.).
    Incep eu cu o informatie pe care nu-mi place s-o dau, dar asta e. Au aparut gropi pe un drum foarte bun pana de curand, e vorba despre DN6, Bucuresti-Alexandria. Gropile le veti gasi pe sensul dinspre Alexandria spre Bucuresti. Atat de tare m-a socat aparitia acelor gropi pe acel drum, incat am simtit nevoia sa deschid acest thread.
    Stiu bine cand s-a lucrat la acest drum, am suportat cu stoicism toate lucrarile si toate semafoarele si toate restrictiile de circulatie si toate momentele de circulatie alternativa pe un singur sens si toate intarzierile inerente unei asemenea lucrari. M-am bucurat ca nu a fost degeaba, drumul a fost impecabil cativa ani. Se pare ca marea mea bucurie incepe sa ia sfarsit.

Asa ca v-am spus la ce sa va asteptati si va astept si pe voi cu informatii despre drumurile din tara. Nu discutam si nu ne ambalam aici pe tema calitatii lucrarilor sau a diverselor firme care executa respectivele lucrari, nici pe tema diverselor interese din domeniu.
    As vrea sa ramana doar un topic de informare.
    Daca mai exista ceva asemanator pe forum, rog sa fie sters si-mi cer scuze anticipat (eu am cautat, dar nu am gasit).
    "(...)Toți pe buze-având virtute, iar în ei monedă calpă, / Quintesență de mizerii de la creștet până-n talpă.(...) Toți se scurseră aicea și formează patrioții, / Încât fonfii și flecarii, găgăuții și gușații, / Bâlbâiți cu gura strâmbă sunt stăpânii astei nații!" MIHAI EMINESCU, Scrisoarea III http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/Alicia/

A mai fost un topic, dar s-a dat in offtopic.
    Topicul ramane si va rog sa va mentineti cat de cat la linia lui.
    Ex: Civic 1.8 Executive NHB 2007/ Del Sol ESI/ Del Sol VTi
    2 roti

Comment

DN76 de la Oradea la Deva e PRAF! Si probabil asa va ramane, avand in vedere prin ce sate trece.
      Dealul Negru a fost peticit, e ok de circulat.
      Brasov - Tg. Mures este impecabil.
      Civic K20 Black Pearl
      Stage 1: <Eibach><Skunk2><Injen><Invidia><OMP><Ferodo><Tarox><O∙z><Recaro>
      Stage 2: <Skunk2><Gruppe-M><Toda><Tarox><HKS><O∙z><Recaro>

CRX delSol ESi Black
      <Eibach><Aeroworks><Injen><Invidia><Ferodo><sparco>

Comment

18km incepand din slobozia pe drumul spre braila sunt...asa cum au fost si acum 5 ani, adica dezastru

Comment

SITUATIA DRUMURILOR NATIONALE

Miercuri 7 aprilie 2010 ora 17:26

http://www.cnadnr.ro:6060/itn/drumuri.asp
          Iubesc masinile japoneze. Ele nu mint, nu inseala !
          ACURA & HONDA SUV FAN CLUB ROMANIA - http://daimyo.ro/index.php?action=forum

Comment

Sibiu Brasov, via Fagaras, e foarte ok drumul , cu exceptia Fagarasului unde e putin rupt...mare grija la radare, sunt vreo 3 sau 4 din cele noi.
            http://hondafan.etp.ro/gallery/v/den1grator/

Comment

dej-baia-mare......PRAF!!! mi-am distrus un cauciuc. viteza intre 30-60-80 km/h 90 % din drum, maxim 120 pe portiuni decente. alegeti trenul pe acea ruta!
              HONDA ciVic Type S (FN1) - Injen - Weapon-R - Invidia - COOL IT - Eibach - Drag Wheels - REPSOL - Magnat - Skunk2
              HONDA CRX DEL SOL VTI (EG2)......in progress
              vw scirocco mk 1 G60 kompressor stage 2
              KAWASAKI ZX-6 RR Ninja

Comment

Propunere, in masura in care este si realizabila: se poate face topicul sticky, si in primul sau ultimul post sa apara permanent o lista a drumurilor mentionate in thread, cu ultima stare a fiecaruia? Update-ul listei sa fie facut odata la 1-2 zile. Eu ma ofer sa intretin respectiva lista, ca mi-am "furat-o" de multe ori cu drumuri prin tara pe care n-as intra nici cu tancul.

Ma gandesc ca dupa un timp o sa devina foarte dificil de urmarit daca un user a spus ceva despre un anumit drum si thread-ul devine inutil.
                Civic K20 Black Pearl
                Stage 1: <Eibach><Skunk2><Injen><Invidia><OMP><Ferodo><Tarox><O∙z><Recaro>
                Stage 2: <Skunk2><Gruppe-M><Toda><Tarox><HKS><O∙z><Recaro>

CRX delSol ESi Black
                <Eibach><Aeroworks><Injen><Invidia><Ferodo><sparco>

Comment

Sticky se poate face, dar sa vedem si cam care e interesul.
                  "primul sau ultimul post sa apara permanent o lista a drumurilor mentionate in thread, cu ultima stare a fiecaruia" - asta nu pot sa fac, depinde de un administrator/ plug-in.
                  Ex: Civic 1.8 Executive NHB 2007/ Del Sol ESI/ Del Sol VTi
                  2 roti

Comment

Galileo, ai mare dreptate, dupa 100 de posturi, un bilant ar fi chiar util, volumul mare de informatii ar fi imposibil de utilizat eficient, dupa cum a zis ramm, e treaba de administrator.

Drumul de la Ploiesti la Valenii de Munte e aglomerat, dar f. bun, dupa Valeni spre jud. Buzau, f. bun pana la intrarea in jud. Buzau, apoi dificil pana in loc. Cislau pe DN 10. Acesta, Buzau - Brasov, este un drum f. bun de ani de zile, dar dupa aceasta iarna, a cedat din loc in loc pe margini, pericol pt cei cu garda la sol mica!
                    Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
                    "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
                    "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

Ploiesti-Targoviste-Gaesti-Pitesti-Slatina-Craiova il parcurg aproape lunar,e ok cu exceptia podetelor si a unor mici portiuni la intrarea in Targoviste respectiv de la Gaesti spre A1.Problema este ca se strica zilnic daca nu mai toarna un strat cum era programat,ma refer la Ploiesti-Targoviste-Gaesti.
                      Traiasca rovigneta!
                      '08 Honda Civic Sedan 1,8 ES M/T , Neutron Blue
                      http://hondafan.etp.ro/gallery/v/dungatu/
                      Ochi pentru ochi...iar lumea va sfarsi oarba.

Comment

Stie cineva care este starea drumului Gheorghieni (Lacul Rosu) -Bicaz?
                        "Things are not what they appear to be: nor are they otherwise."
                        "The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett

Comment

Originally posted by Delphi View Post
                          Stie cineva care este starea drumului Gheorghieni (Lacul Rosu) -Bicaz?
                          E foarte prost, nu recomand, cel putin bucata Lacu Rosu- Gheorgheni e dezastru.
                          CIVIC 5D 1.8i-VTEC Sport M/T BlackPearl

http://hondafan.etp.ro/gallery/v/puresoul/

Comment

Ai fost de curand pe acolo?
                            "Things are not what they appear to be: nor are they otherwise."
                            "The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett

Comment

Personal am fost acu vreo 2 luni in urma.Am mers o buna parte doar cu treapta I .Am vorbit astazi cu cumnatul meu care locuieste in acea zona si mi-a confirmat ca s-a mai inrautatit de atunci, deci nu recomand.
                              CIVIC 5D 1.8i-VTEC Sport M/T BlackPearl

http://hondafan.etp.ro/gallery/v/puresoul/

Comment

Working...
                              X