Ce modificari ai facut/vrei sa faci la Type R ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce modificari ai facut/vrei sa faci la Type R ?

Salutare la toata lumea
    De aproximativ 6 luni sunt fericitul posesor al unuui Type R GT Crystal Black Pearl care are 7600 km . Am deschis acest topic sa poata posta fiecare ce modificari sau noutati are pentru Rype R
    Prima modificare la mine a fost sa invelesc manerele interioare de la usi si ornamentul lucios de pe volan in folie de carbon , pack-ul de carbon de la honda mi se pare prea scump pentru cateva piese . Rezultatul se vede in poze .
    Spor la mdificat

Să-l stăpânești sănătos! Dacă vrei să fie topic de modificări, mutăm topicul de aici. Dacă vrei să fie topic-ul mașinii tale, spune, te rog, din ce an e mașina.
    I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
    My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
    '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
    '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
    '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
    EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
    EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
    EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
    EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
    EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
    EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

Multumesc , masina este din 2018 , sunt nou pe site-ul vostru si nu prea stiu cum sa mut topicul in alta parte , daca este un admin amabil sa il mute unde ar face mai mult bine ar fi super , inca mai caut cum se poate muta

Comment

Mai am destule de postat dar am zis sa nu dau totul dintr-o singura postare . Masina fiind neagra am zis ca ar prinde bine putin contrast rosu , modificarea fiind facuta cu vopsea Plastic Dip deci reversibil dar la cum arata personal ma bate un gand sa merg cu ceva permanent .
        Scorpion85
        Junior Member
        Last edited by Scorpion85; 24-02-19, 10:39.

Comment

Man, ce ai facut la exterior la saracul Type R se poate numi cu indulgenta dupa gustul fiecaruia simplu... "infrumusetari"
          '08 Fn1 - Invidia Catback, CAI Injen w hydroshield, Omp front braces, Eibach prokit springs, Ferodo ds2500, Oz ultraleggera w Michelin Ps3, GP kit-front/rear

Comment

Fetherw80 exact cum ai spus dupa gustul fiecăruia, nu poti mulțumi pe toată lumea , poate în poze nu arata chiar asa de bine dar mie imi place . Am specificat ca "modificarea" este facuta cu plastic dip ,pot sa o exfoliez oricand si sa fie exact ca din fabrica . Nu stiu daca ai vazut modelul de civic orange edition dar e cam asemănător si din fabrica 😉 https://goo.gl/images/cQndei
            Scorpion85
            Junior Member
            Last edited by Scorpion85; 25-02-19, 07:30.

Comment

Si iata cum o masina noua poate dobandi un look de homemade, de carpit cu maiestrie de un artist al unui service de cartier!
              Pacat ca la cei +300 de cai masina are numai 3 tevi de esapament. Mai pune vreo 2-3 ca sa-ti desavarsesti proiectul.

Comment

Originally posted by vtin View Post
                Si iata cum o masina noua poate dobandi un look de homemade, de carpit cu maiestrie de un artist al unui service de cartier!
                Pacat ca la cei +300 de cai masina are numai 3 tevi de esapament. Mai pune vreo 2-3 ca sa-ti desavarsesti proiectul.
                Multumesc pentru feedback , fiecare e liber sa isi dea cu parerea dar cel mai mult apreciez faptul că ai citit tot si ai inteles ca este o vopsea temporară pentru a vedea cum arata si bineinteles ca se poate da jos oricand fara a lasa urme. Legat de look-ul de home made ce sa mai zic bine ca civic ul sport orange edition nu e home made doar din simplu motiv ca asa vine din fabrica. Nu ma intelege gresit e parerea fiecăruia si o respect doar ca puteai sa te exprimi mai simplu prin a zice nu arata bine dar na altii abea așteaptă să aibă posibilitatea să atace pe careva , avem noi plăcerea asta . Imi pare rau ca sunt oameni de genul în comunitate , am sa o las ca din fabrica poate asa o sa fie toți mulțumiți . Ai uitat sa specifici ca am montat si roțile de iarna cu jante care nu au ce sa caute pe Type R ca deh nu arata bine , poate dacă puneam niste aftermarket era mai bine .
                Toate bune

Comment

Nici mie nu mi plac pragurile alea rosii, insa e strict o chestiune de gust. Din punctul meu de vedere fiecare face ce vrea cu banii lui si cu ce cumpara din banii lui. Multe frustrari pe forumul asta, din pacate. Atata timp cat tie iti place, who gives a fuck what everyone else thinks?

Comment

Varianta aia orange nu e Type R, iar contrastul de culori nu e asa puternic cum e in cazul tau. Type R-ul vine deja incarcat cu tot felul de elemente de design din fabrica; orice ai adauga in plus ar trebui sa fie discret, daca vrei sa iasa ceva de bun gust si apreciat de altii.
                    Uite aici un exemplu dus la extrem de unul care probabil se crede in Mad Max https://www.youtube.com/watch?v=uKyjKpX-Lmk

Comment

De accord cu
                      bogdan22
                      Member
                      bogdan22 , s-a dezvoltat un mare nivel de hate pe forum, orice faci /zici, daca nu e pro honda, e de rau. Sunt banii lui, face ce vvrea omu cu ea. Nu e ca si cum e o masina de colectie si strica imaginea celorlalte 3 masini ramase in lume....mie personal nu jmi place, dar nici nu imi displace. Fa-o cum te simti tu confortabil si cum iti place tie, restu e can can.

Comment

Ați luat-o razna cu hate-ul asta, nu mai aveți pic de nuanță in platitudinile pe care le repetați ca niste mori hodorogite.
                        "Fiecare face ce vrea cu mașina lui" și cu asta s-a dus dracului totul.
                        Da, băbăieți, mor de ciuda că și-a boit unul mașina, nu mai pot dormi din motivul asta. M-ați prins!
                        Altfel, toți spuneți printre dinți că nu va place. Curaj pe voi...
                        Btw, astea-s modificări?!

Comment

Masina lui, banii lui, face ce vreo omu'! Ii poate pune si zorzonele, care e problema?

Pe topicul meu am povestit cum mi a zis unu, ca ce ar fi facut el cu 40 de mii de euro cand a vazut ca mi am luar type r, i-am taiat o scurt, ce ai fi facut cu 40 000 de euro ai tai ma, nu ai mei! Cu ai mei fac ce vrea muschiu meu!

Scorpionule, masina ta, fa-i frate ce doresti tu!
                          Honda Accord Type S 2.4 190 CP, Touareg 3.0 V6 240 CP
                          epitesti.ro
                          anunturi.epitesti.ro

Comment

Gata m-am saturat de atâta cearta , nu am venit pe acest forum sa ma cert cu nimeni sau sa dau explicatii de ce am făcut ce am făcut și nici nu vreau sa se continue pe tema asta la nesfârșit. Am sa le dau jos poate asa toata lunea o sa fie fericită , se pare ca daca iesi din tiparul sistemului nu e bine Acuma nu stiu ce sa fac , am mai pus pe masina si acele folii de carbon pe manerele interioare si un sistem dashcam cu battery pack pentru parking mode ( pentru cei interesati https://www.blackvue.com/dr900s-2ch/ ) cred ca astea o sa le las pe masina si le bag in categoria de accesorii .
                            Stima si respect la toata lumea

Comment

Pune ce vrei pe mașina ta, pune și aici. Sunt gusturile tale și banii tăi. Dar, e normal să fie și păreri negative ( tot chestie de gusturi). Nu cred că e de ceartă, doar de gusturi.
                              I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
                              My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
                              '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
                              '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
                              '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
                              EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
                              EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
                              EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
                              EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
                              EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
                              EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

Working...
                              X