salutare detin o Honda Civic Fastback 1.4 16V dusa chipurile la 90 de cai de la 75 prin schimbarea garniturii de la admisia de aer...dar luni,26 septembrie babuta mea va suferi o "operatie"
.
Un membru hondafan bineinteles, care mi-a vandut un interior complet de pe un Aerodek s-a oferit sa imi faca un upgrade mini me
in cazul in care unii nu stiu despre ce ar fi vorba desi am vazut un topic deschis exact pe tema asta, inseamna schimbarea chiuloasei si a computerului de bord, rezultand cel putin 120 cai sau in caz fericit 145 cai cum puteti vedea aici
http://www.dodo-upgrades.nl/cityme.htm
As avea cateva intrebari:va rezista actualul disc de ambreaj la noua "configuratie" ?
Sistemul de franare rudimentar (discuri fata tamburi spate) vor putea face fata?
Cam cu cat imi va creste consumul?
Este "safe" ce fac? pot afecta motorul?
NU as mai schimba cureaua de distributie a fost schimbata la 101 mii si acum am 159 de mii,ar fi ok sa o mai pastrez?
Am cumparat garnitura de chiuloasa noua:P,ulei castrol 10w 40,filtru de ulei..etc
Voi pune poze cu fiecare etapa sper ca totul sa decurga bine

Un membru hondafan bineinteles, care mi-a vandut un interior complet de pe un Aerodek s-a oferit sa imi faca un upgrade mini me

As avea cateva intrebari:va rezista actualul disc de ambreaj la noua "configuratie" ?
Sistemul de franare rudimentar (discuri fata tamburi spate) vor putea face fata?
Cam cu cat imi va creste consumul?
Este "safe" ce fac? pot afecta motorul?
NU as mai schimba cureaua de distributie a fost schimbata la 101 mii si acum am 159 de mii,ar fi ok sa o mai pastrez?
Am cumparat garnitura de chiuloasa noua:P,ulei castrol 10w 40,filtru de ulei..etc
Voi pune poze cu fiecare etapa sper ca totul sa decurga bine

Comment