Asa am avut si eu facut de cei de la Pilot de la pitesti , detenta maganaflow si finala magnaflow pe direct si era destul de ok .
Toda vs Borla
Collapse
X
-
-
dupa parerea mea era o prostie ce ti-au facut Dragos aia de la Pilot de la Pitesti...si oamenii ziceau ca se aude demential de bine si de tare....si de-aia am vrut atunci sa ma intalnesc cu tine sa vad cum se aude ca ma speriasem sa nu se auda nici in ultimul hal de tare...ca ei ziceau ca sunasei inapoi ca sa iti faca ceva sa nu se mai auda asa de tare...plus ca din cate stiu ai avut si niste mici neplaceri la una sau doua suduri...
Comment
-
Asa este , la 1500 ron cu totul ce pretentii sa ai , au fost niste probleme pe la sudura , dar evacuarea se comporta ok ca si performante .
Cand am montat Toda + Invidia am simtit diferenta ,se vede si pe testul dyno in comparativ cu fostul Type S al lui Arif ,fata de care am 7 Nm in plus .
Comment
-
nici nu am mai citit ce s-a scris aici ca m-au luat spumele
cum sa compari Toda cu Borla?The NSX may be dead, but its spirit lives on. It is an evil spirit. [...] Honda, we beseech you: leave it as it is. Don't disappoint us again.
DreamSquad | Toda | SKN | Momo | Recaro | TenzoR | Yokohama | Sabelt | TEiN | Becker | Infinity | JBL | Mügen | My '05 NHB EP3 TypeR
Comment
-
-
"suna" ? pai asta e scopul ?The NSX may be dead, but its spirit lives on. It is an evil spirit. [...] Honda, we beseech you: leave it as it is. Don't disappoint us again.
DreamSquad | Toda | SKN | Momo | Recaro | TenzoR | Yokohama | Sabelt | TEiN | Becker | Infinity | JBL | Mügen | My '05 NHB EP3 TypeR
Comment
-
Man, el a spus de la inceput cam ce-l intereseaza la o toba:
"Am auzit multe discutii contradictorii in legatura cu aceste doua tipuri de evacuari,deci care ar fi mai buna,mai galagioasa si mai de luna durata(ma ref la uzura)?"
"Mai mult ma refeream la Borla..unii zic ca e galagioasa (avantaj) in turatii joase si cu viteze incepand de la 20-25 km/h in sus dar are dezavantajul ca se uzeaza repede..Honda Civic Type-S PLUS Crystal Black Pearl .:. Eibach : Injen : OMP : Skunk2 : Enkei : Ferodo DS2500 : Alpine Type R : Rockford Fosgate .:.
Honda S2000 AP1 Championship White .:. KW V2 : OZ : SKUNK2 : K&N : VOLK : Spoon : CUSCO : Mugen : Megan Racing : Goodridge : Ingalls : Powerflex .:.
1000 Locuri de vizitat in Romania
Comment
-
am mentionat ca nu am avut rabdare sa parcurg topicul si imi cer scuze pt asta
Toda = Japan ... calitate, ingineri, prestanta in motorsport in spate ...The NSX may be dead, but its spirit lives on. It is an evil spirit. [...] Honda, we beseech you: leave it as it is. Don't disappoint us again.
Comment
-
Toda e Toda, asa e. Dar la sfarsitul zilei, cand vorbesti de cat-back tot niste tevi de inox sunt...
Altfel sta treaba cand vorbim de axe, arcuri de supape, pistoane sau alte fineturi. Aici e inginerie de inalta clasa si materiale speciale.Accord 2009 2.4 M/T White Pearl ex Accord 2009 2.4 A/t Black Pearl
http://www.hondafan.ro/forum/album.php?albumid=193
Comment
-
Originally posted by cata_mahu View PostToda e Toda, asa e. Dar la sfarsitul zilei, cand vorbesti de cat-back tot niste tevi de inox sunt...
Mai conteaza lucruri de genul diametru, traseu, cat de restrictive sunt...care trebuiesc gandite si ele...si calculate...www.MobShop.ro www.Mobila-online.ro
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
EX - Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red
Honda .:. Injen : HKS : CPL Racing : EXEDY : Quaife : Mugen : Hondata : BLoX : OMP : Recaro : Yokohama : OZ : JVC : DLS : Alpine : Focal : 3M : Ferodo .:. Type-R
Comment
-
eu am pe Ford de 5 ani evacuare cap-coada Borla. nu a crapat, nu a scapat, nu a ruginit.
pe Civic mi-am facut eu manarie cu tsevi Borla, finale de carbon. masina suna INCREDIBIL si dadea flacari de ~ 1m (fara exagerari). per total, spectacol. dar de tras... n-are nicio legatura cu rafinamentul pe care mi l-a dat in functionarea masinii TODA
e ca si cand am compara Logan cu Civic sedan. fix acelasi rationament. una facuta la Pitesti alta in Japonia. ambele merg! hai sa fim JDM totusiThe NSX may be dead, but its spirit lives on. It is an evil spirit. [...] Honda, we beseech you: leave it as it is. Don't disappoint us again.
Comment
Comment