If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am auzit multe discutii contradictorii in legatura cu aceste doua tipuri de evacuari,deci care ar fi mai buna,mai galagioasa si mai de luna durata(ma ref la uzura)?
Comparatia nu cred ca se cade in cazul acesta , fiecare are segmentul ei. Cei de la toda cam au autoritate pe segmentul de tuning honda. Borla se cade doar pentru VAG.
Nu stiu ce discutii ai auzit tu contradictorii cu privire la TODA ... "toda is the shit" in ceea ce priveste performantele/finisaje/materiale folosite la tuningul majoritatii japonezelor dar si preturi pe masura . Performantele costa.
Touge is what we live for
Wait for it...... Here we go ....... Bwwwwaaaaaaahhhhhh!
Mai mult ma refeream la Borla..unii zic ca e galagioasa in turatii joase si cu viteze incepand de la 20-25 km/h in sus dar are dezavantajul ca se uzeaza repede..
Borla este varianta ieftina pentru o evacuare . Daca vrei performanta , pt. Honda , alegi Toda iar pentru grupul VAG Milltek , Supersprint , Blueflame , MTM . Eu am montat turboback Milltek si sunt foarte multumit de evacuare (are si garantie pe viata) .
2.0 TFSIStage 3 by REVO TECHNIK - Now 360 bhp .. Target - 390 bhp
Am auzit multe discutii contradictorii in legatura cu aceste doua tipuri de evacuari,deci care ar fi mai buna,mai galagioasa si mai de luna durata(ma ref la uzura)?
Am spus in urma cu 2-3 saptamani ca am in vedere un 5d..insa trebuie sa mai astept un timp pentru ca e foarte greu sa ma complic cu bancile in perioada asta.
Ai Honda si bani de Toda, nu stai pe ganduri. N-ai, te orientezi in bugetul disponibil. Eu unul n-as merge la o Honda pe o evacuare completa Borla...
Una din solutiile rezonabile este o evacuare custom, iti faci tevile la un service de esapamente si pui tobele care le vrei. Aici nu e asa greu cum pare, te uiti la dimensiunile si traseul tevilor la o evacuare care-ti place (Toda de ex ) si "copiezi".
Iti mai trebuie o finala si o intermediara (daca e cazul). Aici sunt multe variante, rezonabil ca pret si caliate sunt Magnaflow, Remus de ex. Borla e alternativa de buget de criza. Nu cred ca-s rele pana la urma ca nu-i asa mare filozofie o toba.
Am spus in urma cu 2-3 saptamani ca am in vedere un 5d..insa trebuie sa mai astept un timp pentru ca e foarte greu sa ma complic cu bancile in perioada asta.
tu cumpara 5d-ul si dupa mai vorbim daca chiar vrei sa-i pui un espament TODA
bafta !
ambele sunt bune momentan am honda asa ca .... cel putin eu am pe masina Toda asa ca stiu bine care sunt diferentele , adica ceva de genul Toda si restul ...
Ai Honda si bani de Toda, nu stai pe ganduri. N-ai, te orientezi in bugetul disponibil. Eu unul n-as merge la o Honda pe o evacuare completa Borla...
Una din solutiile rezonabile este o evacuare custom, iti faci tevile la un service de esapamente si pui tobele care le vrei. Aici nu e asa greu cum pare, te uiti la dimensiunile si traseul tevilor la o evacuare care-ti place (Toda de ex ) si "copiezi".
Iti mai trebuie o finala si o intermediara (daca e cazul). Aici sunt multe variante, rezonabil ca pret si caliate sunt Magnaflow, Remus de ex. Borla e alternativa de buget de criza. Nu cred ca-s rele pana la urma ca nu-i asa mare filozofie o toba.
Sustin ce a zis Cata, pe langa faptul ca este foarte aproape de ceea ce am facut si eu...pentru ca am vazut catback-urile de la milltek, hks si toda pe masini si le-am si auzit bineinteles...ideea e ca fiecare avea cate ceva care nu mi-a placut....neluand performantele in calcul, eu am vrut un sunet mai puternic si mai gros...deci am mers pe o evacuare custom din intamplare la Borla de care sunt foarte multumit...cel putin pana acum.
Dar niciodata nu o sa se ridice la nivelul performantelor gen Toda...pentru ca nu o sa stea cineva sa iti faca sute de calcule cu privire la materialul pe care il foloseste, la viteza cu care se evacueaza gazele de esapament, la contrapresiune si asa mai departe, la un service de evacuari custom.
si eu am avut tot ceva custom de care am fost foarte multumit , dar Toda face diferenta si la performante si la sound , iar ptr sunet puternic pui header si dai detenta jos pentru ca se arde .
asa e , nici cu header-ul nu este , eu nu am rezistat mai mult de 3 luni cu el , la inceput este ok , dar dupa aia ti se ia , iar cei care merg in spate sunt supusi la tortura .
Se mai poate sa pastrezi traseul stock pe care inlocuiesti intermediara cu una sport si finala cu una direct-flow (Maganflow, Borla etc). Daca pastrezi intemediara stock suna un pic cam infundat la ture medii.
Iesi decent la pret, sunetul e ok, si degajezi putin si evacuarea.
Comment