Luminile de interior la a mea provin dintr-un KIT pentru Acura TSX. Sunt placute cu leduri smd exact pe forma plafonierelor, luminilor din usi, luminilor de parasolar, luminilor de numar si portbagaj.
Cred ca de aici le-am luat: http://www.exledusa.com/exled-acura-...light-kit.html
Becuri Led Honda civic TYPE R FN2
Collapse
X
-
eu la cw2 nu am folosit led-uri si pentru stopuri pentru ca nu am gasit solutie care sa creasca intensitatea luminii fara a afecta nuanta de rosu si nici felul in care arata vizual stopul
ce am pus eu pe masina pentru semnale e ceva genul acesta
http://www.ebay.co.uk/itm/2x-50w-T20.../161820028962?
stiu, scumpe dar de 2 ani isi fac treaba foarte bine
plus ca aveam nevoie de 2 albe si respectiv 2 amber pentru ca difera fata de spate sub aspectul acesta
pozitiile + luminile din usi sunt philips W5W la 4kKLast edited by Turkish; 20-11-15, 10:35.
Leave a comment:
-
Le-am luat din UK. La momentul respectiv, am cautat sa cumpar cele mai puternice leduri existente.
Dupa montaj, am facut poze pentru a compara intensitatea luminoasa ziua / noaptea / in soare. Sunt mai puternice decat becurile standard.
Leave a comment:
-
Cum se comporta si de unde le-ai cumparat? (pana acum, cu o exceptie, am gasit numai chestii in care nu am incredere)
Leave a comment:
-
ba da, trebuie instalate si rezistente pentru ca semnalele sa clipeasca in ritmul normal; iar acestea trebuie obligatoriu prinse pe metal si nu plastic pentru ca se incing foarte tare;
cand am vreme sa explorez prin laptot iti pun linkurile aici
Leave a comment:
-
a deci pe spate nu ai umblat decat la semnalizari sa inteleg? Nu semnalizeaza mai repede cu becurile cu led? imi poti trimite si mie pe privat(sau aici daca nu se considera reclama) un link cu ce ai cumparat tu? multumesc.
Leave a comment:
-
Pana la urma si-a pus cineva becuri cu led pe stopuri si pozitii, inclusiv semnalizari pe accord? ca ma bate si pe mine gandul, dar nu stiu ce sa iau si nu prea vreau sa iau vreo chinezarie. Mersi.
Leave a comment:
-
O sa fac poze dupa ce o scot de la vopsit momentan e la vopsitorie ca ma zgariat in parcare.....
si maine intra in service ... poate cand o so scot atunci revin cu poze
Leave a comment:
-
Revino te rog cu detalii si eventual poze in soare dupa montaj, ma intereseaza stopurile si semnalizarile.
Merci anticipat.
Leave a comment:
-
Nu nu am pus inca am dat comanda ca nu eram sigur daia te-am intrebat : ce soclu au semnalizarile , stopu , ceata , marsarierul , astea le mai am de schimbat restul am schimbat tot , si sunt foarte multumit .
Leave a comment:
-
Ai pus sau vrei să pui?
PS: LED-urile n-au filament. Probabil te referi la soclu tio 7443, cu 2 circuite - poziție / stop.
Leave a comment:
-
Becuri led cree de 50 w pentru stopuri cu 2 filamente rosu , ceata rosu 30 de w , semnalizari galben de 50 w dastea am pus Cataline : daca vrei iti dau de unde am luat si iti zice el mai multe
Leave a comment:
-
@meriln7
W5W eu am avut philips la 4k si acum am osram la 4k care au un difuzor de lumina rotund si ceva mai eficient
Leave a comment:

Leave a comment: