Functionare defectuasa vitezometru | Honda Accord CU3

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Functionare defectuasa vitezometru | Honda Accord CU3

  Salutare,

  Am sesizat o problema bizara un ultima vreme: acul de la vitezometru are niste fluctuatii ciudate, uneori ramane blocat la zero pt cateva secunde, apoi revine.
  De asemenea, nici Cruise Control nu mai functioneaza corespunzator, de multe ori nu se poate activa. Iar cand reusesc sa-l activez, se dezactiveaza instant atunci cand fluctueaza acul de la vitezometru.

  Din ce am mai citit pe forum, am vazut unele thread-uri cu probleme asemenatoare, dar acolo vitezometrul era blocat la zero in urma schimbarii ambreiajului sau a altor interventii la cutia de viteze.

  Am scormonit pe net, am gasit codul piesei si se pare ca exista doua variante: OEM, la 1000 RON si ar mai fi ceva pe AliExpress/Ebay pe la 50 EUR (un aftermarket).
  Am mai lansat si intrebari pe la dezmembrari, poate-poate gasesc ceva.

  Las si un link cu un video cu anomalia - https://imgur.com/X30QNto

  Intrebarea ar fi: s-a mai lovit cineva de problema asta, la orice model de Honda - nu neeaparat Accord CU? Oare poate fi defect si ceasul in sine, sau sa fie senzorul acesta cu probleme?

  PS: am postat in categoria Transmisie / Ambreiaj pt ca senzorul de care povestesc am vazut ca se monteaza in cutia de viteze... daca este gresit postat, am sa rog un moderator sa mute postarea in categoria potrivita, cu scuzele de rigoare.

  Multumesc!

Working...
X