Salut,
Au trecut ani de cand am scris aici. Iata ca acum a venit sorocul ambreiajului sau daca am noroc doar pompa de ambreiaj. Eu am picior usor asa ca inca am ambreiajul original. Situatia se prezinta astfel. Am avut surpriza ca la apasarea ambreiajului pedala sa ramana apasata si a trebuit sa o ridic cu varful piciorului
. Pedala se simte mai tare la apasare ca si cum ar fi ceva ce opune rezistenta. Intra in viteze si nu se tureaza in gol la schimbarea treptelor de viteza. Am discutat la service si preturile sunt mari. Kit de ambreiaj si daca o sa fie nevoie chiar volanta au un pret de aproape 10000 roni.
Este o suma mare pentru o masina batranica si nu sunt dispus la o asemenea cheltuiala. Ce variante am in afara de cele originale si de unde este indicat sa le cumpar?
Au trecut ani de cand am scris aici. Iata ca acum a venit sorocul ambreiajului sau daca am noroc doar pompa de ambreiaj. Eu am picior usor asa ca inca am ambreiajul original. Situatia se prezinta astfel. Am avut surpriza ca la apasarea ambreiajului pedala sa ramana apasata si a trebuit sa o ridic cu varful piciorului

Comment