Schimb kit ambreiaj Accord 2.2 ictdi 2007

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Schimb kit ambreiaj Accord 2.2 ictdi 2007

Salut,
    Au trecut ani de cand am scris aici. Iata ca acum a venit sorocul ambreiajului sau daca am noroc doar pompa de ambreiaj. Eu am picior usor asa ca inca am ambreiajul original. Situatia se prezinta astfel. Am avut surpriza ca la apasarea ambreiajului pedala sa ramana apasata si a trebuit sa o ridic cu varful piciorului . Pedala se simte mai tare la apasare ca si cum ar fi ceva ce opune rezistenta. Intra in viteze si nu se tureaza in gol la schimbarea treptelor de viteza. Am discutat la service si preturile sunt mari. Kit de ambreiaj si daca o sa fie nevoie chiar volanta au un pret de aproape 10000 roni. Este o suma mare pentru o masina batranica si nu sunt dispus la o asemenea cheltuiala. Ce variante am in afara de cele originale si de unde este indicat sa le cumpar?
    Honda Accord 2.2 i-ctdi Nighthawk Black Pearl Executive-2007

Salut, si eu am avut asa o problema cu pedala de ambreiaj, cand o apasam, ramanea la fund si trebuia sa o ridic cu varful piciorul. Si nu puteam sa schimb vitezele, dar dupa ce apasam de mai multe ori pe pedala, intra in viteză și puteam pleca de pe loc. Pierdea presiune pe la pompa de ambreiaj, dupa ce am schimbat-o, masina se simte mult mai bine. Pot sa zic ca e alta masina.
    ​​​​​​Am uitat sa mentionez, masina mea e un Civic din 2007.

Comment

Originally posted by Smaranda Florin View Post
      Kit de ambreiaj si daca o sa fie nevoie chiar volanta au un pret de aproape 10000 roni.
      Cum au ajuns cei de la service la suma asta, costa kitul de ambreiaj 20000 lei iar ei īl ofereau de Black Friday la jumătate de preț? Uite pe site-ul asta cāt costa diferite piese pentru partea de ambreiaj:

https://www.coxmotorparts.co.uk/hond...d-clutch-kits/

Comment

Originally posted by rhemyis View Post

Cum au ajuns cei de la service la suma asta, costa kitul de ambreiaj 20000 lei iar ei īl ofereau de Black Friday la jumătate de preț? Uite pe site-ul asta cāt costa diferite piese pentru partea de ambreiaj:

https://www.coxmotorparts.co.uk/hond...d-clutch-kits/

Am vazut preturile, mai mici ca in Romanica noastra. Originale kit ambreiaj + volanta 812.73 lire adica 4429 roni sau pachetul de kit ambreiaj original si volanta LUK, 561 lire adica 3057 roni. acum imi dau seama ce inseamna sa duduie economia si sa avem crestere economica . Le dam clasa la fraierii aia cu brexitu' lor
        Honda Accord 2.2 i-ctdi Nighthawk Black Pearl Executive-2007

Comment

Nu știu dacă ești īn tema dar se mai fac grupuri cānd se cumpără de pe acest site. O sa te coste puțin mai mult transportul ca e vorba de piese grele dar tot ești la jumate fata de cāt ti-au cerut ăștia pe la noi. Și dacă tot ti se pare mult tine cont ca este vorba de piese de calitate, kituri oem sau aftermarket Luk. Nu știu foarte bine prețurile pentru alte marci de mașini dar din ce am auzit pe la colegi de serviciu cu diesel nemțesc, tot pe la cāteva mii de lei ajung cānd e vorba de kit ambreiaj cu tot cu volanta. Poți foarte bine sa optezi pentru kit ambreiaj aftermarket de la Exedy, Aisin, foarte ok piesele și ceva mai ieftin decāt cel oem asta dacă vrei sa mai faci o economie. Mergi cu piesele noi, ambalate frumos, cu factura doveditoare sa ți le monteze īn service ca să beneficiezi de garanție și ar trebui sa ieși bine.

Comment

Daca nu aveai trepidatii la plecarea de pe loc, nu ai de ce sa schimbi volanta. Problema descrisa de tine este legata stirct de pompa de ambreiaj. Nu m-as hazarda sa cumpar piese aiurea.

Schimba pompa de ambreiaj OEM la un dealer, apoi mai vezi daca mai trebuie sa faci ceva. In cel mai rau caz acel ceva e un kit de ambreiaj fara volanta (disc si placa presiune + rulment, adica acel "3 piece kit" de pe Cox). Nu arunca cu bani aiurea daca nu e cazul.
            '02 Accord Type-R CH1 / '07 Accord CL7 Elegance / ex '10 Civic Type-R FN2 LSD / ex '14 C Coupe AMG

Comment

Working...
            X