Mi-a crapat cutia de viteze la Accordul meu din 2007, DBA- CL7, K20A, A/T. Cutia inca nu a fost desfacuta dar s-au gasit urme de piesa sparta pe busonul magnetic de la uleiul de cutie. Pana isi dau seama cei de la asko care e amploarea damage-ului ma uit sa gasesc o cutie din dezmembrari. Din ce am vazut pe TSX forum s-ar potrivi pentru CL7 cutia de CL9 - potrivire fara modificari la nivel de suport si motor. Singura diferenta este ca cutia de CL9 are un punct de prindere in plus pentru a compensa cuplul putin mai mare dar este neglijabila.
Intrebarea mea este - avand in vedere ca actuala cutie este una cel putin rudimentara oare nu se poate schimba cu o cutie superioara? modelul de dupa 2008, spre exemplu? Ceva cu 6 viteze?
Poate ca sunt eu naiv si nu inteleg prea bine procesul dar daca merge cea de CL9 pe CL7 de ce nu ar merge una de generatie mai noua? Ar trebui schimbat si ecu-ul cutiei, presupun? Aveti ceva sfaturi cum pot trata problema asta?
Intrebarea mea este - avand in vedere ca actuala cutie este una cel putin rudimentara oare nu se poate schimba cu o cutie superioara? modelul de dupa 2008, spre exemplu? Ceva cu 6 viteze?
Poate ca sunt eu naiv si nu inteleg prea bine procesul dar daca merge cea de CL9 pe CL7 de ce nu ar merge una de generatie mai noua? Ar trebui schimbat si ecu-ul cutiei, presupun? Aveti ceva sfaturi cum pot trata problema asta?
Comment