Salut honda-mani! Am asa o intrebare, pana a mă duce sa-l iau pe sus pe mecanicul din service. Am schimbat capătul de bară față-drept la Honda FR-V 2007, de model CTR CEHO-27. După ce am luato din service, după ce am dat si 100 ron pe geometrie, am observat că capătul de bară nu a intrat perpendicular în gaura de pe fuzetă, ci s-a dus inclinat din cauza ca capătul de bară a fost fixat pe bieletă la fel, putin inclinat, nu perpendicular in jos, asa cum sta fixat cel de pe partea stângă.
Stiu ca tijele de pe captele de bară au putină mobilitate circulară / inclinare sub unghi de cateva grade. Dar, având în vedere ca tija stă fixată permanent înclinată, respectiv burduful de protectie e presat neuniform intre fuzeta și capatul de bară. Ar fi o problema astfel de fixare a capătului de bară? se va deteriora in timp mult mai repede? Se merită să fac tam-tamul?
Mersi. Toate bune!
Stiu ca tijele de pe captele de bară au putină mobilitate circulară / inclinare sub unghi de cateva grade. Dar, având în vedere ca tija stă fixată permanent înclinată, respectiv burduful de protectie e presat neuniform intre fuzeta și capatul de bară. Ar fi o problema astfel de fixare a capătului de bară? se va deteriora in timp mult mai repede? Se merită să fac tam-tamul?
Mersi. Toate bune!
Comment