Joc roata dreapta fata la ´07 Accord

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Joc roata dreapta fata la ´07 Accord

  Salutare,

  am o problema cu o Honda Accord model 2007, cutie automata, 2.0i.

  Am fost la o inspectie tehnica cu masina in Franta si au gasit un joc la roata dreapta fata. Au zis ca trebuie sa-l repar de urgenta si de aceea inspectia a fost prelungita cu numai doua luni pana cand defectiunea este remediata. Am atasat indicatiile pe care le-au dat ei precum si o poza facuta de ei.

  «Tubes de poussée, jambes de force, triangles et bras de suspension : mauvaise attache d’un composant au châssis ou à l’essieu (AVD)
  Rotules de suspension : Usure excessive (AVD)»

  Traducerea cu google translate vine cam asa:

  «Thrust tubes, struts, wishbones and suspension arms: incorrect attachment of a component to the chassis or axle (AVD)
  Suspension ball joints: Excessive wear (AVD)»

  Cunostintele mele de mecanica sunt minime, asa ca nu inteleg ce trebuie facut respectiv care sunt piesele care trebuiesc inlocuite si cam care ar fi costul la care sa ma astept (piese + manopera).
  Daca sunt oameni pe aici care au habar de asa ceva, apreciez orice raspuns.

  Multumesc.
  Last edited by hondatu; 11-11-18, 20:01.

 • #2
  In principiu cred ca am descoperit despre ce este vorba. Sunt aceste doua piese care trebuiesc inlocuite:

  https://www.onlinecarparts.co.uk/yamato-7171936.html
  https://www.onlinecarparts.co.uk/her...s-1382981.html

  Am primit si un deviz de la un service, dar preturile cu piesele originale este cam de 4 ori mai mare decat piesele OEM.
  Fac vreo grasela daca aleg sa folosesc piesele OEM, in speta cele specificate mai sus?

  Multumesc!

  Comment


  • #3
   Eu inteleg, mai degraba, ca ai de inlocuit pivotul si niste bucse. Am zis doar bucse ca sa iesi mai bine la pret; altfel, poti inlocui bratul cu totul (insa nu OEM, ca te va ustura).

   Comment


   • #4
    Piese OEM înseamnă piese originale, ce ai ales tu acolo sunt piese aftermarket. Costa mult mai puțin dar nu vor rezista cât cele originale. Yamato nu ți-aș recomanda, am avut nevoie de o bascula superioara de la ei, am comandat-o, nu mi-a plăcut cum arăta, am returnat-o. Nu găsești nimic despre ei, sunt fantome. Jakoparts sunt mai cunoscuți. Producători mai renumiți pe partea de suspensie ar fi TRW, Lemforder dar depinde și de noroc. Deci dacă vrei calitate și durabilitate OEM ca prima opțiune, ca idee o bascula superioara ajunge la vreo 150 euro. Dacă nu dispui acum de asa mult bani poți merge pe aftermarket dar nu te aștepta la aceeași durabilitate. Mai depinde și pe ce drumuri mergi cu mașina, dacă rulezi cu ea prin Franța poate vor rezista eroic și aftermarket-urile.

    Comment

    Working...
    X