Minora problema numita directie nerezolvata nici in ziua 2 de service. Azi e a treia zi si numaratoare continua. A devenit deja amuzant.
Probleme directie
Collapse
X
-
Vis a vis de semnatura ta... nu stiu daca nu cumva e mai rau o japoneza fabricata in Japonia, venita deja defecta si reparata de romanii din Romania. Cred ca turcii din Germania sunt parfum pe laga ce putem face noi. Fost posesor BMW, Mert, Audi......Originally posted by cyborgdics: problema lui D-rive e mult mai grava decat pare la inceput. Daca era doar usa stramba, putea fi reglata din balamale. Dar problema apare doar in partea superioara, adica rama de la geam a fost sudata de usa gresit, adica pe genunchi.Jack lives here
Comment
-
Nu vreau sa devin pisalog insa tu ai fost la vulcanizare sa incerci sa schimbi jentile intre ele asa cum ti-am sugerat mai sus ?Originally posted by JackreloadedMinora problema numita directie nerezolvata nici in ziua 2 de service. Azi e a treia zi si numaratoare continua. A devenit deja amuzant.
Eu asa am scapat de problema trasului dreapta, o janta era stramba si acum am mai constatat ceva : si un cauciuc are o problema pentru ca jentile sunt impecabile insa daca bag acea anvelopa pe fata imi trage spre partea pe care e !
E de inteles, la transport si-au batut joc de ea. Asta e, o sa-mi iau anvelope noi cand se vor toci astea si gataHobby electronics - http://dics.voicecontrol.ro/
Comment
-
Iar pana atunci tii mana pe volan, ca asa e normal
Mie nu-mi trage nici dreapta nici stinga, dar pe o sosea "normala" cu inclinatie spre dreapta daca iau mana de pe volan o ia pe aratura. Este suficient de sensibila directia cat sa fie influentata de orice inclinatie, oricat de mica.
Therefore, tineti mainile pe volan. Bine ca nu e LKAS pe honde in romania, ca sigur ar fi aparut cateva "probleme", al dreak se dezactiveaza singur daca iei mainile de pe volan.Daca as avea bani de Audi... mi-as lua doua Honde.
LE: Am facut rost de bani de Audi, prin urmare...
Accord 2006 2.0 ES M/T
Civic HB 2007 1.8 Sport M/T
Raising money for...the third H
Comment
-
@jester: stii ca m-am gandit la bullshit-ul asta? LKASS se dezactiveaza daca nu simte input din parte soferului (era acolo ceva gen 80% cu 20%, nu mai tin minte insa). oare faptul ca te determina sa tragi constant de volan sa fie modalitatea de a determina daca exista sau nu input din partea soferului, si practic se regaseste si pe modele non-LKASS?!
Comment
-
Nush ce sa zic, dar nu cred ca trage intr-o parte ca sa te forteze sate opui tendintei. Cred ca are ceva senzori in volan. (sper de fapt)
Daca as avea bani de Audi... mi-as lua doua Honde.
LE: Am facut rost de bani de Audi, prin urmare...
Accord 2006 2.0 ES M/T
Civic HB 2007 1.8 Sport M/T
Raising money for...the third H
Comment
-
Intr-un final apoteotic.... masina merge dreapta. Pe aceleasi sosele pe care mai ieri erau inclinate si cauzau trasul dreapta. Au tinut-o ei trei zile... dar macar au facut-o. Traiesc cu convingerea ca cei de la CM sunt total idioti, in sensul ca stiu ce defect avea masina... dar le-a fost lene sa il repare din prima. Pe de alta parte nu consider ca e normal ca masina sa vina asa din fabrica, adica Honda are partea ei de vina. In plus pentru faptul ca CM sunt usor dezaxati.... tot vina producatorului e. El il tine autorizat. Anyaway.... sa vedem cat merge.
Mai e ceva. Am sa ajung la Asko sau la Sama pentru o verificare de directie. Imi e teama ca nu cumva directia sa fie facuta din mana.. in sensul ca masina sa nu ma traga dreapta.... cu pretul ca rotile sa nu fie drepte.... e posibil si asta.Jack lives here
Comment
-
Habar nu au . Sau cel putin nu au habar sa explice. Au luat-o din aproape in aproape facand 200 km in drive test..... deci.. mai iesi, mai reglezi si tot asa. Mi se pare munca de chinez batran.. nu de japonez.Originally posted by DelphiBine ca au facut-o (in sfarsit) =D>
Pana la urma ti-au spus care era motivul, sau nu stiu nici ei?
Oricum nu mai aveam nervi... daca nu o faceu nici acum ii dadeam foc in fata la HT, ma duceam sa ma imbat.. si imi cumparam si eu masina.
Jack lives here
Comment
-
:lol: :lol: Imi place ideea. Eu stiu o metoda si mai tehnica: atunci cand nu merge ceva, il desfaci (n.a. fara sa ii faci nimic, decat sa te scarpini in cap :-k ) si pe urma il montezi la loc. In 80% din cazuri l-ai reparat si merge ca nou. :lol:"Things are not what they appear to be: nor are they otherwise."
"The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett
Comment
-
Cand am luat acu aproape 4 ani Meganu 2 avea o problema similara. Service-ul REno autorizat m-a trimis la Sama pentru ca "ei sunt cei mai buni, noi nu ne pricepem prea bine" :?:
Ciudata problema cu directia dereglata din fabrica si inteleg de ce poate fi enervanta. Si din punctul meu de vedere, desi nu e o defectiune in sine, e o dereglare la care nu ma astept la o masina noua, stock, venita din fabrica.
Poate nu stiu sa le transporte bine pe vapor si se intampla pe drum ceva???"Ethics. That's always so inconvenient."
Cal Lightman
Comment
-
In general e de la transport...atunci cand sunt urcate pe rampa sunt fortate pt ca rampele nu sunt corect reglate...se mai intampla si lucruri urate...sa fie sina pe care urca masina usor defazata spre dreapta sau stanga si maina nu este centrata pe rampa...la AutoItalia a cazut un Ducato de sus de pe tren direct pe spate.
Deci sa nu dam vina pe producator pt ca el nu stie cum sunt transportate.If sex was like FireBlade or S2000 nobody would worry about performance.
2002 Honda CBR 954 RR FireBlade
ex - 1986 Honda MT5
ex - 1997 Honda CBR 900 RR FireBlade
ex - 2001 Honda Civic Type-R
ex - 2007 Honda Jazz
Comment

Comment