´07 Jazz - problema CVT

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • madhorsefuzzy
  replied
  Daca e cutie CVT atunci ai mai multe cauze pentru smucitura:
  - aluneca lantul/cureaua din cutie - patineaza pe romaneste
  - ai un tampon de cutie/motor rupt/slabit
  - e stricat altceva prin cutie (verifica cineva cunoscator ce)

  Istoric la schimburile de ulei in cutie ai? Ele se fac la 2 ani sau 40.000Km, obligatoriu cu ulei de cutie original Honda CVT-F (scrie pe joja tipul de ulei de cutie).

  Verifica nivelul de ulei in cutie: dupa o noapte de stationare, pornesti masina si cu motorul pornit verifici nivelul de ulei in cutia CVT: trebuie sa fie peste linia de LOW.
  Cu motorul cald si pornit, nivelul trebuie sa fie intre cele 2 puncte de la HIGH, spre cel dinspre LOW daca e incins rau sau mai sus daca e doar caldut/cald.

  Daca nu ai istoric de schimburi de ulei la cutie fa de urgenta un schimb de ulei si schimba si filtrele de ulei la cutie (daca are - Insight-ul meu are 2 filtre unul exterior si unul interior in baia de ulei a cutiei. Nu stiu cum e la Jazz).
  ​​​​

  Leave a comment:


 • BDI
  started a topic ´07 Jazz - problema CVT

  ´07 Jazz - problema CVT

  Salutare!
  Tocmai ce am achizitionat neveste-mii un Jazz din 08/2007, 1.4 i-DSi, 213.000 km, cutie automata si am sesizat ca la plecarea de pe loc, daca nu apas finut pe pedala de acceleratie, apare o smucitura. Credeti ca e din cauza uleiului din cutie care trebuie schimbat sau s-a defectat ceva in ea ? Eu sunt din Otelu-Rosu si m-ar ajuta sa-mi recomandati un service de incredere pe o arie de 200km. Trebuie sa-i fac si o revizie totala (ulei, filtre, bujii, lichid frana, rulment dreapta spate care e dus, etc.). Ma poate ajuta cineva cu ceva coduri de piese? Sa nu ma trezesc ca nu se potrivesc daca le comand on-line si poate un furnizor serios de piese cu preturi bune.
  Multumesc !
  Last edited by hondatu; 08-09-20, 15:02.
Working...
X