Buna tuturor , sunt nou in lumea Honda si as avea nevoie de ajutorul vostru pentru noul meu proiect. Recent m-am indragostit de Honda Crx Del Sol 1993 EH6 1.6 vtec D16Z6 125cp, si am inceput sa comand piese pentru a o modifica , cea mai mare problema la ora actuala find tamburul pe spate si schimbul acestuia in frane pe disc. Din experientele precedente stiu ca cea mai usoara modalitate este de a lua o punte spate care are frane pe disc si de a face un schimb. Acuma cum sunt incepator nu cunosc bine modelele de Honda si care sunt compatibile intre ele , din experienta voastra care ar fi cea mai buna modalitate de a pune discuri pe spate? Sa caut punte de del SOL EG2 1.6VTI , sau exista si alte modele de honda (ex Civic) care au punte spate pe disc si care as putea sa le iau sa le pun pe EH6-le meu . As fi recunoscator daca m-ati putea ajuta cu raspunsuri , si toti cei care se ocup cu adusul de piese de performanta/styling pentru honda cat si OEM (chedere,bucse ,etc)sunt bineveniti sa ma adauge la contacte sau un pm sa discutam despre comenzi .

Comment