Help! Caut stop auxiliar central frānă spate pentru CR-V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Help! Caut stop auxiliar central frānă spate pentru CR-V

Salutare,

nu-mi mai funcționeaza lampa frānă centrală de pe CR-V. Tipii din service mi-au spus că nu o pot aduce decāt pe original la 700 lei!
    De prin China, aliexpress, ebay sau amazon, n-am găsit decāt cu termene de livrare prin.....august!
    Aveți vreo altă sugestie, nu se poate repara prin Cluj, pe undeva? Orice sfat e super bine venit, nu aș da atāția bani pe acel far decāt dacă....n-am nicio variantă pe lumea asta ))

Mulțumesc frumos!
    hondatu
    Administrator
    Last edited by hondatu; 22-06-22, 20:54.

Originally posted by RaresI View Post
    salutare,

nu-mi mai funcționeaza lampa frānă centrală de pe CR-V. Tipii din service mi-au spus că nu o pot aduce decāt pe original la 700 lei!
    de prin China, aliexpress, ebay sau amazon, n-am găsit decāt cu termene de livrare prin.....august!
    Aveți vreo altă sugestie, nu se poate repara prin Cluj, pe undeva? Orice sfat e super bine venit, nu aș da atāția bani pe acel far decāt dacă....n-am nicio variantă pe lumea asta ))

Mulțumesc frumos
    Salut,
    -la dezmembrari sau pe internet (sh)
    -fratele meu merge cu crv pt reparatii si revizii la Twin Motors in Baciu (langa Cluj) si este multumit de ei ca si corectitudine, preturi si calitatea serviciilor. Cica este acolo un tip care se pricepe la honde (numele ti-l trimit in privat, nu doresc sa fac public).

Comment

Mulțumesc frumos. O să sun la ei, e reprezentanța Subaru acolo. Dacă repară lampa asta, s-au scos, m-au cāștigat ca nou client ) Cei la care merg, deși sunt f ok, preferă pur și simplu să o schimbe cu una originală.

Comment

da ce-i defect la ea? Care-i problema in final? Fir intrerupt, mufa distrusa sau ce? O poza eventual.

Comment

Voi afla azi, merg la un mecanic, va īncerca să vadă concret ce anume are.

Comment

GATA. am rezolvat cu 150 lei:
            Am dat lampa jos cu grijă și am dus-o la un electrician auto. Mi-a rezolvat-o și am montat lampa a doua zi pe mașină.
            ms de ponturi

Comment

foarte bine!

Comment

Originally posted by RaresI View Post
                GATA. am rezolvat cu 150 lei:
                Am dat lampa jos cu grijă și am dus-o la un electrician auto. Mi-a rezolvat-o și am montat lampa a doua zi pe mașină.
                ms de ponturi
                salut, cum ai rezolvat’o? Am aceeasi problema, trimit prin curier, achit eu costurile

Comment

Working...
                X