Defectiuni CR-V -toate modelele-

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mergi la ASKO, e altceva!
    Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
    "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
    "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

salut. am si eu un cr-v 05. l-am luat de la 55k si acum are 85k. avea o problema cand l-am preluat, tragea putin dreapta - remediat cu o geometrie la roti. service la zi la Merlin Baia Mare - uleiuri, filtre, placute etc. acum ar trebui schimbate discurile si placutele de frana pe fata. se simte o vibratie in volan la franare doar daca obosesti franele. si se mai aude o bataie pe fata la gropi mici si dese.

discurile au probleme de la drumurile din germania care-s pline de sare. mai ales in zona de munte unde a circulat cr-v-ul in primii 55k.

si inca una. am patit ca mi s-au imbacsit filtrele de interior (polen) chiar dupa ce le-am schimbat, cu ceva fum de la un camion "euro 5". m-a durut capu o saptamana pana le-am suflat la service cu aer comprimat.

in rest e o placere chiar si pe zapada.
      daca aveti probleme pe zapada incercati niste cauciucuri de iarna. am avut numai experiente placute chiar si in zapada mai mare sau gheata (poate mai gasesc pozele). gumele sunt pirelli.

spor

Comment

Originally posted by boris View Post
        Ma refeream la faptul ca la masina mea huruitul nu provine de la necesitatea schimbarii uleiului in diferential. Altele sunt cauzele dar nu au reusit sa depisteze. Am fost la un service autorizat Honda.
        Salutare tuturor!

Se pare ca nici la masina mea huruitul nu provine de la diferential. Maine ma duc sa las masina in service si revin cu detalii daca reusesc baietii sa depisteze problema.

Boris spune-mi te rog daca intre timp i-ai dat de cap sau ce banuiesc mecanicii. Merci anticipat!

Numai bine!
        The Power Of Dreams

Comment

Originally posted by mariant View Post
          daca aveti probleme pe zapada incercati niste cauciucuri de iarna. am avut numai experiente placute chiar si in zapada mai mare sau gheata (poate mai gasesc pozele). gumele sunt pirelli.

spor
          bine ai venit!
          te asteptam cu topic despre masina ta si multe poze
          Iubesc masinile japoneze. Ele nu mint, nu inseala !
          ACURA & HONDA SUV FAN CLUB ROMANIA - http://daimyo.ro/index.php?action=forum

Comment

Originally posted by CafeMambo View Post
            Salutare tuturor!

Se pare ca nici la masina mea huruitul nu provine de la diferential. Maine ma duc sa las masina in service si revin cu detalii daca reusesc baietii sa depisteze problema.

Boris spune-mi te rog daca intre timp i-ai dat de cap sau ce banuiesc mecanicii. Merci anticipat!

Numai bine!
            Nu am reusit sa ajung la service deoarece am niste drumuri de facut si nu pot sa ma lipsesc de masina. Baietii de la service mi-au spus o aberatie de genul ca discurile de frana sunt prea noi si ca e normal sa faca asa, etc. Totusi am avut mai multe masini noi si la nici una nu s-a intamplat la fel. Deci nu tine explicatia.Nu te poti baza pe banuielile lor. Eu am fost la Carpati. Daca mergi la service incearca in alta parte.Sa dai de veste daca iti rezolvi problema sa ma duc si eu la punct ochit, punct lovit.

Comment

Deci cam aceeasi treaba mi-au spus si mie ...mai exact ca din cauza faptului ca placutele sunt ecologice si pentru ca discurile de frana nu au canale de evacuare a mizeriei ca la alte masini, orice impuritate care se interpune cauzeaza zgomotul. Ei spun ca pana nu se mai tocesc nu o sa dispara zgomotul respectiv (nu vad legatura da in fine ). La fel le-am zis si eu ca n-am mai patit chestia asta la alte masini. A ramas sa mai rulez cateva mii de km cu ea si daca nu se amelioreaza treaba sa ma duc sa-mi schimbe placutele.
              CafeMambo
              Junior Member
              Last edited by CafeMambo; 24-02-10, 13:24.
              The Power Of Dreams

Comment

Sa inteleg ca deja ai fost la service? Daca e asa nu mai bat drumul la celalalt service. Ce sa mai zic...Mi se pare ciudat. Chiar la masini cu placute ecologice nu am patit-o. Daca asta e tehnologia avansata a masinii, mergem inainte...Dau muzica mai tare si va fi cea mai silentioasa masina...

Comment

Dap..am fost dimineata. Si mie-mi suna aiurea da n-am ce sa fac. Daca dispare zgomotul intre timp sau ma duc si inlocuiesc placutele intrun final o sa dau de veste. Pana atunci vorba ta..muzica mai tare si fara incidente.
                  The Power Of Dreams

Comment

Dupa cum stiti, de vre-un an ma tot plang ca stergatoarele si duzele de la spalatorul de parbriz sunt varza/execrabile/etc.
                    Ei bine am gresit ! Cand am lovit cainele s-a rupt motorasul de la vasul de lichid parbriz. L-am inlocuit,65 euro.Acum totul functioneaza inpecabil(stergatoare/duze/etcf). Deci nu era de la stergatoare/duze, ci de la motoras.Poate va foloseste aceasta informatie pana sa dati banii pe stergatoare noi!
                    Toate bune!
                    http://hondafan.etp.ro/gallery/v/ryloy/
                    http://www.hotelcehov.ro/

Comment

Honda CR-V, 44.000 km. Pina acum s-a schimbat uleiul in diferential pentru ca scartaiau rotile la bracaj, s-a schimbat partea electrica a farului stanga impreuna cu farul, pentru ca s-a carbonizat soclul becului de faza mica (defect de fabricatie) si s-a schimbat ambreiajul pentru ca incepuse sa patineze (defect de fabricatie iarasi). Cd-playerul se inchide din cand in cand, pentru cate o fractiune de secunda, banuiesc ca e un fir intrerupt sau ceva pe undeva prin bord. S-au reglat portierele pentru ca incepusera sa scartiie la denivelari.

Comment

Poti te rog sa detaliezi putin partea cu ambreiajul? Patina la viteze mari? Care a fost exact diagnosticul?
                        '05 S2000
                        '05 Accord LS i-CTDI
                        '08 Lexus RX 400h

Comment

Am sesizat toamna trecuta ca masina incepuse sa piarda din putere sau aderenta, eram indecis. Am dat intai vina pe anvelope (all season), apoi am dat vina pe injectoare infundate (pentru ca ba avea putere, ba n-avea), apoi am observat ca pe serpentine masinii ii scartiiau rotile dar nu intra ESP-ul. Toate acestea nu insemnau nimic daca, dupa ce am iesit din iarna si am putut sa o testez pe asfalt uscat, nu as fi remarcat patinajul EVIDENT al ambreiajului, printr-un test banal: se conduce cu masina in treapta a treia si, cam pe la 2000 de turatii (eu am preferat sa fie si motorul cald si tot) se apasa acceleratia in podea; reactia normala ar fi sa creasca turatia concomitent cu viteza, ori la noi turometrul fugea aproape imediat spre 3500-4000 de ture. Dar defectul l-am remarcat de pe la 38.000 km si am reusit remedierea la Asko pe la 44.000. Intre timp m-au tot plimbat cei de la Carpati Motors cu vorba: ba ca e de la asfalt, ba ca e de la gume, ba ca e frig, ba ca asa tre sa faca pentru ca are sistem de management al demarajului si tot felul de elucubratii. Cind am pus piciorul im prag mi-au spus ca ambreiajul oricum e consumabil si ca daca e albastru pentru ca e patinat, e vina noastra. Am dat telefon la Asko, s-a facut verificare si s-a inlocuit ambreiajul pe garantie. Asta deoarece placa de presiune are ceva contacte/arcuri proaste si nu mai apasa pe disc, daca am inteles bine. Acum masina se misca incredibil, daca iau viraje in viteza cu pedala la podea clipesc becurile in bord, tot tacamul. A, am schimbat si anvelopele cu Continental 4x4 Contact care, dupa parerea mea, sunt cu mai multe clase peste Michelin Latitude. Oricum, asta a fost ultima picatura cu Carpati, pina la proba contrarie Asko sunt noii beneficiari ai finantelor de care dispunem pentru masina.
                          PS: De remedierea pe garantie a defectului am aflat de pe forum (thnx guys) si apoi am verificat pe alte site-uri de pe afara, unde se confirma ca Honda CR-V 2007-2008 are probleme cu ambreiajul pe la 40.000, se pare ca e si o alerta tehnica si oricum se remediaza pe garantie. Dupa cum spuneam, cei de la Carpati nu auzisera de asa ceva, iar cei de la Asko au remediat problema in doua zile cu totul.

Comment

Noroc ca mai exista ASKO in tarisoara asta!
                            Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
                            "Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
                            "Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein

Comment

Multumesc pentru raspuns against
                              Eu credeam ca numai la Accord si Civic diesel e o problema cu ambreiajul dar se pare ca nici CR-V-ul nu e scutit.
                              '05 S2000
                              '05 Accord LS i-CTDI
                              '08 Lexus RX 400h

Comment

Ma intreba cineva in spate din ce an e Crv-ul tatalui meu. E din 2007 2.2 ictdi. In prezent are 120.000 km si nu are probleme majore.
                                http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/oprescutoma/

Comment

Working...
                                X