Civic FK / FD 2006-2012 : Particularitati/Probleme/Bug-uri

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pentru Honda dieselul a fost poate un pariu in prima vreme , dar sa nu uitam ca pe vechea serie motorizarea diesel era facuta cu un motor Isuzu , cam necioplit , sa ma exprim asa .
    Abia cu Accord au introdus un motor diesel conceput in totalitate in casa Honda , e drept bunicel si cu mare potential.
    Eu as pune problema in felul urmator : toti ceilalti aveau un diesel in gama , prin urmare se cerea foarte mult , iar o casa automobilistica , daca vroia vanzari , trebuia sa se conformeze cerintelor pietzei.

Oricum , cine a spus ca Honda si diesel nu au ce cauta in aceeasi propozitie , avea MARE DREPTATE.
    Fetele mele : http://foto.webalice.it/stoicamarius

Comment

• @Jack: si totusi, ce probleme ai cu Accordul? M-ai facut curios si am incercat sa "scodarlesc" forumul sa aflu ce necazuri au avut. In afara de povestea cu trasul dreapta al masinii, nu am mai aflat mare lucru...
      OT - am intrat intr-o doara pe vwforum sa vad ce probleme au posesorii de Octavia 2... zeci de pagini, dragilor, din care am citit cele mai recente 2-3 si am inchis fereastra, ingrozit... nasol!
      2004 BMW 318i E46 facelift 2.0i 143CP
      2007 Ford Fiesta 1.3i 70CP Comfort Verdigris [my wife's drive]

Comment

• Sunt curios cum o sa se comporte Civicul 4D. Va fi ca si 5D cu o serie de bug-uri specifice "tineretii" sau au tras invatamintele de la 5D. Sau conteaza unde e facut si atunci o sa arate fiabilitatea legendara a marcii, dat fiind faptul ca e "Made in Japan". Sunt f curios...
        Honda Accord 2.0 M/T Sport SE 2007, Honda Jazz 1.4 M/T ES 2002

Comment

• Originally posted by elikratos
          @Jack: si totusi, ce probleme ai cu Accordul? In afara de povestea cu trasul dreapta al masinii, nu am mai aflat mare lucru...
          He, he. Acelasi lucru l-am facut si eu, gasind ca Jack era foarte dezamagit de masina. Aceeasi concluzie am tras-o si eu. Trasul dreapta, care a fost rezolvat (ce-i drept din mai multe iteratii). Nu stiu daca e motiv suficient sa te superi asa tare pe masina/producator, dar fiecare cu ale lui. O oarecare dezamagire as fi simtit si eu, dar parca e prea de tot.
          Civic '03 1.6 VTEC II
          Accord '06 2.4 M/T

Comment

• ... cred ca cea mai mare problema a civicului este cumpararea !
            mi-e teama ca o sa ma indrept spre alta "directie" (BMW)... din cate mi-aduc aminte a mai fost un tip ...alex parca ... poate ma "vede" , sa-mi zica si mie cum e ? ... daca e multumit de alegere ...
            '18 BMW X1 18xd
            '15 BMW i3 range extender
            ex:'12 Honda Civic 1.8i A/T / '10 Honda CR-Z GT/ '09 Infiniti EX 37/ '07 Mini Cooper S Cabrio / '07 Lexus IS220 / '04 Ford StreetKa / '07 Honda Civic 5D / '06 Citroen C4 Coupe

Comment

• [quote="Ciobotaru Mihai"]Jack, imi pare rau ca esti asa nemultumit de masina ta. Pot sa te intreb de ce nu o vinzi?

Am prieteni cu Accord-uri, dar nici unul nu reclama probleme de genul celor pe care le ai tu cu masina ta. Te-ai gandit ca poate masinile astea sunt foarte bune si doar a ta are o problema? Exista, acum ceva timp in urma, mitul masinilor facute lunea... :lol: ...dintr-un anume lot, una se intampla sa nu fie tocmai perfecta...poate blestemul masinilor facute lunea a revenit si tocmai la masina ta... :lol: ...daca e asa, nu ai ce-i face...mai bine vinde-o...o sa continui sa bagi resurse in ea, fara sa realizezi ceva...

Ce-i drept este o rusine pentru Honda o masina de genul asta...pentru masinile germane este ceva normal... :lol:[/quo
              As vinde-o si maine... insa la 2.000 cat are pierzi mult. In plus vreau sa verific fiabilitatea.
              Fireste ca m-am gandit ca poate fi doar a mea cu probleme. Sau poate ca service-ul e prost. Nu am habar deocamdata. Cand ma lamuresc o sa spun....
              In blestem nu cred....
              Jack lives here

Comment

• Originally posted by Jackreloaded
                Sau poate ca service-ul e prost.
                Jack, cred ca ai atins punctul sensibil. Eu bag mana in foc ca arcul pe care ti l-au schimbat nu avea nici pe dracu' (cel putin de la mama lui). A fost doar o problema de geometrie, pe care cred ca au avut-o toti clientii de Accord. Ti-or fi rupt aia arcul cand au umblat la masina si au dat-o cotita c-o fi si c-o pati.

De ce am avut toti probleme de geometrie e o intrebare la care numai HTRo poate afla un raspuns. Ferice de cei care au apucat sa intre pe forum inainte de ridicarea masinii pentru ca au fost in tema de la bun inceput.

Eu sunt de parere ca ar fi bine sa lasi deoparte frustrarea pe care ai simtit-o si sa te bucuri de masina. artyman:
                Civic '03 1.6 VTEC II
                Accord '06 2.4 M/T

Comment

• Originally posted by man1ak
                  Originally posted by Jackreloaded
                  Sau poate ca service-ul e prost.
                  Jack, cred ca ai atins punctul sensibil. Eu bag mana in foc ca arcul pe care ti l-au schimbat nu avea nici pe dracu' (cel putin de la mama lui). A fost doar o problema de geometrie, pe care cred ca au avut-o toti clientii de Accord. Ti-or fi rupt aia arcul cand au umblat la masina si au dat-o cotita c-o fi si c-o pati.

De ce am avut toti probleme de geometrie e o intrebare la care numai HTRo poate afla un raspuns. Ferice de cei care au apucat sa intre pe forum inainte de ridicarea masinii pentru ca au fost in tema de la bun inceput.

Eu sunt de parere ca ar fi bine sa lasi deoparte frustrarea pe care ai simtit-o si sa te bucuri de masina. artyman:
                  Of. Nu prea ne intelegem. Eu inca nu stiu ce a avut.. si mai are inca. Dar aflu. Si voi spune.
                  Pe de alta parte.. nu sunt deloc frustrat. Incerc sa ma bucur de ea.... dar nu prea ma lasa. De facut.. se face. Intr-un fel sau altul. Dupa care mai vedem. E simplu. Kilometrii vor releva fiabilitatea. Deocamdata nu am decat 2000 si 5 intrari in service. Nu e rau, nu ?
                  Jack lives here

Comment

• In primul rand, cred ca ar fi bine ca un admin sa faca split pe mesajele referitoare la problemele lui Jackreloaded pentru ca nu mai au nimic de a face cu topicul.

Apoi, Jack, pai ce mai are dom'ne? N-ai zis ca s-a rezolvat? Mi-a scapat ceva?
                    Civic '03 1.6 VTEC II
                    Accord '06 2.4 M/T

Comment

• Mai trage inca.. dar foarte putin. Iar volanul sta tot intr-o parte. Tot un pic. Iar schimband sau strangand nu stiu ce arc au rigidizat directia.

Perfect de acord cu split-ul, suntem off topic rau de tot. Sa le mute la probleme de directie. Sau se poate sterge... si cand voi reusi sa o fac asa cum trebuie (daca voi reusi)... astern o poveste completa cu tot ce am facut la aceasta masina
                      Jack lives here

Comment

• Domnu' Jack unde a vazut domnia voastra Audi A4 full la 30.000 euro ca maine ma duc sa sparg banca si sa iau vreo 2 pentru coletie. Eu cred ca deja ai inceput sa aberezi prea mult si tind sa cred ca esti frustat de faptul ca unii din prietenii tai rad de alegerea ta. Cum nu ai BMW, Mert sau AUDI??? Ce draq ti-ai cumparat : Hyundai???

Pe bune acum, cred ca ai gresit forumul si marca...sfatul meu ca si al celor de aici : vinde-o!
                        Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
                        Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05

ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
                        ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d

Comment

• Originally posted by Doc
                          Domnu' Jack unde a vazut domnia voastra Audi A4 full la 30.000 euro ca maine ma duc sa sparg banca si sa iau vreo 2 pentru coletie. Eu cred ca deja ai inceput sa aberezi prea mult si tind sa cred ca esti frustat de faptul ca unii din prietenii tai rad de alegerea ta. Cum nu ai BMW, Mert sau AUDI??? Ce draq ti-ai cumparat : Hyundai???

Pe bune acum, cred ca ai gresit forumul si marca...sfatul meu ca si al celor de aici : vinde-o!
                          Cum spui tu. Eu doar am incercat sa spun ce probleme are masina. Asa zisa masina.Ce crezi tu nu e problema mea. Va puteti lauda propria masina chiar daca trage dreapta, chiar daca le scartie bordul, chiar daca le variaza turatia la ralanti. Da, masini bune, probleme minore. Intelege fiecare ce poate.
                          Ajung la concluzia ca e doar o pierdere de timp aici. Nu se vrea decat laudarea propriei masini.
                          Audi full, fara piele poti vedea la Porsche sau la Midocar.. si e pe undeva pe acolo, adica vreo 30.000. Sunt din ce ce in ce mai ieftine.. si din ce in ce mai proaste. Dar eu zic sa lasi in pace Audi.. tu esti mare fan masini japoneze. Sunt cele mai bune. Sa te fac frusrtrat ? Habar nu am daca intelgi sensul acestui cuvant. Asa cred si cei cu Logan.. e cea mai buna masina de pe lume.
                          Hyundai e o masina buna, fiabila, scumputa la intretinere si urata in general. Din ce am auzit, nu am avut.
                          Despre Mert, Audi si BMW vorbesc doar cu cei care au avut. La fel cum fac si cu Honda. Si pot judeca si singur... pentru ca am avut si le regret. Posibil ca tu sa cunosti respectivele marci din parcari sau din poze. Dar asta nu insemna ca nu trebuie sa iti dai cu parerea.
                          Spiritul critic se manisfesta aici la orice fel de masini.... in afara celor detinute. E viata mai simpla parca. E mai usor asa.
                          De vandut... as vinde-o si azi.
                          Acestea fiind zise ma retrag si va urez bafta la iubitul masinilor pe care le aveti, indiferent de problemele pe care le au. Sunt ale voastre si sunt cele mai bune. E o politica dorita si de producatori. Vorba aceea fraierii nu dispar niciodata, ei doar cresc si se inmultesc. Bafta.

Sa fiti iubiti
                          Jack lives here

Comment

• Haideti va rog sa nu ne dam cu parerea de lucruri de care avem prea putin habar, sunt prea multe modele cu "probleme de tras dreapta", c-or fi din vina transportului sau nu, ramane de vazut, dar hai sa nu ne facem ca ploua si totul este roz.

@Jack, eu unul sunt foarte interesat de cum ti se va rezolva problema si mai ales care au fost pasii si ce anume s-a facut exact pentru rezolvarea problemei.
                            Deci te rog , dupa ce termini sa ne spui si noua cum s-a rezolvat.

@maniak, schimbarea arcului acela (la caseta de directie) apare chiar in procedura de reglare directie dintr-un buletin Honda ( bineinteles se schimba doar daca-i cazul)

@Doc, nu crezi ca esti cam dur, daca omul este nemultumit are tot dreptul sa se exprime liber, nu ?

Comment

• Nu cred ca sunt dur deloc avand in vedere ca s-a tot exprimat pe 2 topicuri in peste 10 posturi de problema lui cu geometria.

Am inteles, are o problema legata de geometrie, dar asta nu inseamna ca honda este sucks din cauza asta. Ca nu a reusit sa refaca geometria, asta este tot problema lui nu a masinii. E posibil ca toata lumea de aici sa se agite aiurea si masinile sa nu aiba nimic. Pur si simplu reglajul sa fie unul facut din fabrica si pentru un anumit tip de drum sau scop.
                              Din cate vad eu aici este un topic legat de probleme la Civic, de unde si pana unde s-a ajuns la Accord??
                              Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
                              Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05

ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
                              ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d

Comment

• In primul rand este dreptul omului sa fie nemultumit si sa ii placa mai mult alte masini.
                                Eu nu sunt de accord cu afirmatia ca iti iei A4 la 30-32k , am configurat un A4 2.0 TDI la audi.ro , si cu dotarile de pe accord ajunge pe la 37.000 cip adica 44.000 DDP , lucru foarte usor de verificat.
                                In rest fiecare e liber sa aleaga ce ii place mai mult.
                                2006 Honda Accord 2.0 ES MT
                                2007 Suzuki Swift Sport
                                2008 Subaru Forester 2.5 XT 4-EAT

Comment

Working...
                                X