Ai rabdare vreo 3 zile, poate-ti dau o veste foarte buna. Sper!
Punte spate Civic FK2
Collapse
X
-
Cred ca sunt la fel, eu cand am comandat nu am comandat stanga-dreapta (din cate imi aduc aminte)"In 30 years, Honda has made 15 million V-Tec System and they have never, not even once single failure" - Jeremy Clarkson Top Gear.
The Power of Dreams
Comment
-
Locuiesc în brăila, iar masina mea are și ea această problemă. Ceva recomandări de mecanici prin apropiere? Eventual un loc de unde as putea lua piesele la preț ok?
E un civic mk8 1.8 5d de UK.Last edited by campers; 03-07-18, 01:14.
Comment
-
Am citit ca unii schimba , altii nu...Originally posted by crsN View PostCurios cum ai reusit sa gasesti topicul potrivit dar nu si raspunsul care se afla tot aici.
)
Comment
-
Am contactat Service-ul din Timisoara ce era postat aici si mi-au facut oferta doar pentru bucse si manopera, desi service-ul initial sustine : "bucsele nu se pot inlocui.(indisponibile)' .Originally posted by iAmRuSu View PostSe schimba doar ele.
Mersi.
Comment
-
Nu am fost la reprezentata, am fost la alt service din Timisoara, dar se pare ca si ei au ofertat toata puntea.Originally posted by iAmRuSu View PostCauta pe forum, se gasesc si la noi sau si prin afara bucsi, Febest sau alti producatori. Daca ai fost la reprezentanta se oferteaza doar puntea.
Mersi.
Comment

Comment