Mai "fratilor" va spun ca: nu scartaie, nu ticaie ,nu se aude fier pe fier nici macar greierii nu au avut curaj pana acum sa-si arate "muschii"...dar cum "mama ei de treaba"- ca sa nu vorbesc porcos- scap de acest smucit/trepidat la 2400 de ture in orice treapta pana se incalzeste motorul, aparut la plecari... acum de cand sa racit afara ca ma seaca rau de tot... ???!?!?!?!?!!!!
Dupa multe "citiri" aici ...am vrut sa schimb filtrele de aer si polen dupa cum vazusem ca au procedat altii dintre voi dar ele sunt OK (dupa cum am spus si pe theard-ul meu au doar aproape 3000 de km), exista pana la urma vre-o alta metoda "fai da te" sau merg sa-i stresez pe baietii din service poate-mi dau alte raspunsuri fata de cei din RO.?!?
Dupa multe "citiri" aici ...am vrut sa schimb filtrele de aer si polen dupa cum vazusem ca au procedat altii dintre voi dar ele sunt OK (dupa cum am spus si pe theard-ul meu au doar aproape 3000 de km), exista pana la urma vre-o alta metoda "fai da te" sau merg sa-i stresez pe baietii din service poate-mi dau alte raspunsuri fata de cei din RO.?!?
Comment