Ce probleme ati avut cu Civicul Mk8 (2006 - 2011)?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Azi am patit o mica belea. Am avut masina parcata, a stat in soare, iar cand am intrat in ea era cald ca intr-un cuptor. Astfel ca am dat drumul la clima iar dupa cateva secunde am auzit un parait... A aparut o crapatura pe parbriz, din dreptul pasagerului si pana aproape de mijloc. Asa ca trebuie neaparat sa-l schimb. Nasoala treaba!
    Ex: Honda Civic Hatchback sport 2007, negru, i-shift
    Ex: Honda Civic Hatchback executive 2009, gri, AT
    Ex: Honda Accord sedan 2012, negru, AT

Comment

• WOW!! foarte tare..cum draq s-a intamplat nu pot sa-mi explic ca nu baga direct rece...poate merge sa-l schimbi pe garantie? oricum nasol rau..ai 5D?
      '17 Civic TypeR FK8 Championship White
      '08 RAV4 2.0 VVTi 4WD
      ex : 06' Civic 5d 2.2 i-CTDI 140cp
      ex: '09 Civic TypeR Nighthawk Black

Comment

• Bine de stiut.

Morala: Honda nu are o problema, ci doar o clima foarte eficienta. Prea eficienta!
        2008 Civic Sedan 1.8 ES A/T, Galaxy Grey
        1971 VW Käfer 1302, Gray

Consum 1.8 i-VTEC:

Comment

• Ca sa crape un parbriz din cauza diferentei de temperatura e nevoie de mai mult decat un A/C de masina.
          A mea e neagra, a stat 2 veri in soare - clima pe auto la minim si nu a crapat nimic. Cauza e alta.
          Ex: Civic 1.8 Executive NHB 2007/ Del Sol ESI/ Del Sol VTi
          2 roti

Comment

• Nu stiu exact cum s-a intamplat, dar sigur este ca a crapat in momentul in care am dat drumul la aer. M-am uitat atent in zona in care a aparut crapatura si nu am observat daca era ciupit sau lovit de vreo piatra, ceea ce ar fi putut duce la craparea lui. O sa merg la service si o sa vad daca pot sa-l schimb pe garantie, daca nu prin casco.
            Ex: Honda Civic Hatchback sport 2007, negru, i-shift
            Ex: Honda Civic Hatchback executive 2009, gri, AT
            Ex: Honda Accord sedan 2012, negru, AT

Comment

• Foarte nasoala treaba. Crezi ca a crapat parbrizul de la suflul rece ? Nu cred ca se raceste asa de repede aerul suflat, dar e bine de stiut. Eu am patit asa la o super nova, dar cand am dus masina la spalatorie si a dat cu jetul de apa rece pe parbiz. La civic cum e inclinat mult parbrizul ma gandesc ca aerul rece circula pe toata suprafata si impactul este mai mare decat la alte masini. Din ce am observat eu chiar daca e temperatura ridicata setata la clima cand ii dai drumul prima oara sufla rece. Il schimbi pe banii tai sau intra in garantia masinii?
              '08 Honda Civic 5D 1.8 MT Sport 140hp i-VTEC Nighthawk Black Pearl
              http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/babaus/ +sticker
              Dacia Super Nova de vanzare
              Cauciucuri + jante de vanzare

Comment

• Originally posted by babaus View Post
                Pai eu cam alimentez de la aceeasi statie petrom (nu viva si din astea scumpe).
                Doar benzina difera.Angajatul sunt eu ca tot eu imi bag benzina, nu ii las pe ei , stiu eu de ce :P
                De ce?

Comment

• Originally posted by Seth View Post
                  De ce?
                  Pai daca ai alimentat ai vazut ca după ce opreşti pompa la valoarea dorita mai curge benzina prin canea. El (angajatul) pune imediat caneaua inapoi in suport cand a oprit pompa. Pe furtun mai ramana benzina(platita de tine ca e trecuta de contor- vb cu un metrolog care se ocupa de pompe).AStfel am facut odata testul(aveam o cunost la o benzinarie) si am constata ca mai curge cca 250-300 ml. Chiar persoana cu care am facut testul spunea ca dupa ce pleaca acel client varsa benzina din furtun si de obicei reuseste sa faca pe o tura- cam 5-7 l de benzina. Acum poate vi se pare ciudat, dar eu prefer sa platesc si sa primesc cat platesc.
                  Plus mai am si alte motive personale.
                  '08 Honda Civic 5D 1.8 MT Sport 140hp i-VTEC Nighthawk Black Pearl
                  http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/babaus/ +sticker
                  Dacia Super Nova de vanzare
                  Cauciucuri + jante de vanzare

Comment

• Excelent, ce frumoasa e Romania.
                    Chiar nu ma gandisem la treaba asta, oricum in general imi bag singur benzina, dar nu am luat in considerare "furtunul"
                    Multam mult pt explicatie, inca o zi, inca ceva util invatat de pe forum.

Comment

• Ca sa crape un parbriz de la diferenta de temperatura e nevoie de mult mai mult decat de un jet de aer ceva mai rece, dupa cum spunea si ramm. Cred ca e singurul incident de genul asta, deci cauza e de cautat in alta parte. Nu mi s-a intamplat sa-mi crape nici farurile (dupa ce am mers mult si bine cu ele aprinse) cand au pus jetul de apa la spalatorie pe ele, deci parbrizul cu atat mai putin.

Pe garantie m-as mira sa ti-l inlocuiasca, dar CASCO aproape sigur se va ocupa de problema. Si eu am o ciupitura chiar in nasul meu pe parbriz si imi tot spun ca ma voi duce la service sa mi-o constate si sa mi-l schimbe, dar nu m-am invrednicit de vreun an de zile si tot nu s-a intamplat vreo crapatura. Deci sunt destul de rezistente si parbrizele astea
                      B-01-PHP: 2007 FK2 Executive Champagne Silver
                      Citeste regulamentul inainte sa faci valuri!

Comment

• azi dimineata am observat ciupitura + crapatura de 1 cm pe parbriz. a doua oara in 2 ani cand patesc asta
                        Civic '07 2.2 i-ctdi sport B - 75 - SHO
                        Florarie cu livrare in Bucuresti -> www.2butterflies.ro sau puteti sa imi dati un tel. la 0721.24.54.06. Membrii hondafan.ro au reducere / transport gratuit

Comment

• Zilele trecute am facut un drum ceva mai lung prin tara... Inainte de asta am pus gumele de vara cu o presiune de 2.2 pe toate 4 plus echilibrare.
                          Am observat ca la peste 110 - 120 km/h volanul tremura.
                          Dimineata i-am verificat presiunea in roti... 2.1 - 2.2 pe fata (presiunea diferea !!!) si 1.3 pe o roata din spate (cealalta nu mai stiu cat avea).
                          Acum asta poate ca era problema (initial m-am gandit ca este o proasta echilibrare a rotilor).
                          Deseara ma uit daca nu cumva este vorba si de o pana, ceva.

Comment

• Faptul ca difera presiunea intre stanga si dreapta nu e ceva iesit din comun. Totusi, daca peste noapte ai ajuns la 1.3 la una din roti, aceea trebuie verificata urgent. Chiar daca nu e pana (daca era pana, in principiu ai fi ajuns pe janta de tot), e foarte posibil sa trebuiasca sa roluiesti acea janta.
                            B-01-PHP: 2007 FK2 Executive Champagne Silver
                            Citeste regulamentul inainte sa faci valuri!

Comment

• Ce inseamna roluit?
                              '09 Honda Civic 5D Sport 1.8 MT - Crystal Black Pearl

Comment

• Originally posted by w33bb0 View Post
                                Faptul ca difera presiunea intre stanga si dreapta nu e ceva iesit din comun. Totusi, daca peste noapte ai ajuns la 1.3 la una din roti, aceea trebuie verificata urgent. Chiar daca nu e pana (daca era pana, in principiu ai fi ajuns pe janta de tot), e foarte posibil sa trebuiasca sa roluiesti acea janta.
                                Multumesc!
                                Da, ce inseamna roluit?

Comment

Working...
                                X