Am trecut si eu prin acest topic, bine nu l-am citit chiar pe tot dar mai mult decat suficient. E trista rau de tot treaba. Am avut un civic din '90 si un prelude BB3 din '93. De ceva vreme ma uit dupa un 5D si nu stiu daca sa ma las descurajat de ce tot citesc pe aici sau sa-mi ascult 'nebunia'. Ok, is constient ca in momentul de fata cam toate masinile din generatia respectiva (ma uit dupa un 5D 2008/2009) stau cam la fel de prost la capitolul de fiabilitate, dar sincer niciuna din alternative nu ma atrage, doar pentru ca-s mai ieftine si poate nu se strica asa multe pe ele, sau par mai bine inchegate, desi poate ar trebui.
Topicul asta e de vina... nu-i vad rostul sincer. In afara de cativa - putini - care au postat o problema reala si au primit raspuns util, pare mai degraba un loc sa se planga lumea si sa-i demoralizeze pe ceilalti care citesc. Inca sper ca sa fie doar o iluzie si numarul celor care au probleme sa fie totusi mult mai mic in raport cu a celor care nu au si nu vin pe aici...
O intrebare on-topic, care poate ajuta si pe altii: in cazul unui civic second, ce ar fi de preferat: foarte putini km la bord (~10k) sau una cu un pic mai multi (~30k - 40k) dar care poate a avut deja schimbate anumite piese pe vremea cat a fost in garantie?
Topicul asta e de vina... nu-i vad rostul sincer. In afara de cativa - putini - care au postat o problema reala si au primit raspuns util, pare mai degraba un loc sa se planga lumea si sa-i demoralizeze pe ceilalti care citesc. Inca sper ca sa fie doar o iluzie si numarul celor care au probleme sa fie totusi mult mai mic in raport cu a celor care nu au si nu vin pe aici...
O intrebare on-topic, care poate ajuta si pe altii: in cazul unui civic second, ce ar fi de preferat: foarte putini km la bord (~10k) sau una cu un pic mai multi (~30k - 40k) dar care poate a avut deja schimbate anumite piese pe vremea cat a fost in garantie?
Comment