Originally posted by closchkutza
View Post
Normal, nu e problema mea de ce vrei tu sa iti schimbi masina...dar daca nu iti convin asa multe la Civic-ul asta...afla ca sunt mii de alte tipuri de masini pe piata...du-te si alege de acolo.
Nu sunt fan atat de inflacarat al acestei marci asa cum deduci tu. Pur si simplu imi place masina, marca si...cam atat. Face si merguez la gratar pe langa cartofi prajiti. Tu vrei sa spui ca cutiuta aia de Matiz merita 7200€???
Eu sunt multumit de Civic-ul meu ca POSESOR. Apropo, vad ca tu nu stii care e diferenta intre USER si POSESOR. Mai documenteaza-te...
Nu mai fi tu atat de inflacarat pe masina asta, cu atatea comentarii. Nu iti place, nu cumperi. Ce atatea flame-uri...la o masina de 18000 € ma asteptam la mai multe, la o Civic trebuia asa si pe dincolo, etc. OK. Ne-ai lamurit... Toti cei care si-au cumparat un CIVIC sunt niste idioti, prosti, fraieri, ca si-au luat un jaf de masina care scartaie din toate incheieturile, troncane, bate, plastice proaste. Fii tu destept si arata-ne ca nu vei fi la fel ca noi si cumpara-ti o nemteasca sau frantuzeasca...La 18000€ iti iei muma de masina.
Nu imi aduc aminte sa fi sustinut undeva ca nu accept nici un comentariu cu privire la Civic, dar ai batut apa in piua cu geamurile alea vreo 4-5 pagini...Gata, we've got your point...Chill out, man. Cauta alte defecte ca poate gasesti.
Daca iti spun ca a mea nu scartaie, nu troncane, nu bate, nu...etc...ma crezi??? Sau crezi ca eu sunt singurul cu Civic care nu are defectele pe care le enumeri tu? Daca tu gasesti masina perfecta, eu iti cumpar doua, cu banii jos si ti le fac cadou...
Nu mai faceti comparatii cu masini de acum 10-15-20 de ani. Acum se fabrica masini de consum, nu masini care sa tina asa mult. Banii cei mai multi se fac din aftermarket si nu din vanzarea propriu-zisa a masinilor. Aia e one time deal si gata...
Comment