Caseta de directie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Caseta de directie

Sa dezbatem un pic casetele de directie de la sedan,civic si nu numai.
    cine are probleme si ce solutii ar fii, jocuri, bucse .
    si pro si contra pentru reconditionarea lor.

Pacat ca sunt putini posesori de sedan care sa recunoasca faptul ca au si ei probleme.

Comment

Eu am avut-o schimbata pe garantie la vreo 40k km. Apoi, jocuri in cea noua au mai aparut pe la 70-80k km din nou, insa s-a rezolvat din strangerea nush carui surub. ultima data, le-am zis sa-l stranga la maxim, cu riscul ca directia sa fie un pic mai tare (nu ma deranjeaza asta) si de atunci a ramas as: fara pic de joc. Chiar la ultima revizie, intrebandu-l, mecanicul mi-a zis ca, la directie, caseta pare foarte fixa si nu da niciun semn ca cedeaza.
      "Liniutele sunt pentru masini rapide, curbele sunt pentru soferi rapizi" - un film

'08 Civic Sedan ES 1.8 M/T Neutron Blue

Comment

Eu sunt curios care a ramas in drum din cauza casetei de directie.Cei care au schimbat sau reparat caseta ce simtome au avut ca din ce am mai vazut in postarile pe forum doar la niste zgomote se refereu.Problema este ca din ce am vazut caseta la civic fie el sedan sau 5 usi nou sau cu km face zgomote cand mergi pe piatra cubica si simtomele estea le-am vazut si la alte marci.Atata timp cat nu are joc care poate sa fie si in coloana nu numai la casta nu vad de ce sa o schimbi.
        2017 DACIA Sandero stepway 0.9Tce + easy r
        EX-2007 CIVIC 1,8 I-VTEC 140CP

Comment

Nu cred ca este posesor de honda care a ramas in drum din cauza casetei de directie ,mai ales la civic vb de o caseta cu motor electric .Eu personal am un civic si nu am schimbat caseta in garantie pt zgomotul produs pe piatra cubica si sunt mecanic honda,zgomotul va fi acelasi la casteta noua in max 5000 km ,nu este un defect este o manifestare.garantie +moca ,nu cred sa fi platit cineva in jur de 6000 ron pt o caseta .

Comment

Cunosc pe cineva cu un ford focus si cu o mazda 6 ambele model 2012 si fac la fel acelasi zgomot de care am tot citit si a mea are 155000 de mi de km si face la fel de noua.Treba asta mi-a spu-o si un inginer de la honda ca toate fac la fel nu e defect e un concept de constructie.Caseta e stricata cand are joc, scurgeri la cele cu lichid sau la cele electrice cand merge in valuri adica ba merge usor ba greu directia cand virezi pe loc.
            2017 DACIA Sandero stepway 0.9Tce + easy r
            EX-2007 CIVIC 1,8 I-VTEC 140CP

Comment

Concept de constructie? Nu prea vad cum si de unde si de ce.

Comment

Salut! Am o problema la servodirecție, mai exact atunci cānd virez la stānga volanul merge ușor iar la dreapta merge mai greu si din cānd in cānd scoate niște zgomote ciudate( doar cānd virez la dreapta). S-a mai īntālnit cineva cu problema asta? Mulțam

Comment

La mine din cand in cand se aude un scartzait cand virez pe loc...

Comment

Originally posted by Andrei.calina View Post
                    Salut! Am o problema la servodirecție, mai exact atunci cānd virez la stānga volanul merge ușor iar la dreapta merge mai greu si din cānd in cānd scoate niște zgomote ciudate( doar cānd virez la dreapta). S-a mai īntālnit cineva cu problema asta? Mulțam
                    Exista un senzor care trebuie calibrat. Am patit si eu la fel dupa ce am inlocuit unitatea EPS. O vizita de 10 minute in service si s-a rezolvat.
                    De zgomote nu stiu ce sa zic ...
                    CIVIC 5D 1.8i-VTEC Sport M/T BlackPearl

http://hondafan.etp.ro/gallery/v/puresoul/

Comment

Azi dimineata am sesizat si eu un zgomot ciudat cand misc stanga-dreapta de volan stand pe loc. Dupa amiaza am o programare pentru geometrie si o sa le spun baietilor de la APAN sa verifice ce trebuie. Revin cu detalii

Comment

Salutare !

Are cineva idee daca se potriveste caseta de directie de la Civic FK2 (1.8 benzina) la FK3 (2.2 ICDTI) ?
                        Am tot cautat pe google si am intrebat in stanga si in dreapta dar se pare ca nimeni nu a facut schimbul asta pana acum (sau n-am gasit eu).

Comment

Simplu, o cauti pe lings, desi tind sa cred ca e aceeasi!
                          '08 Fn1 - Invidia Catback, CAI Injen w hydroshield, Omp front braces, Eibach prokit springs, Ferodo ds2500, Oz ultraleggera w Michelin Ps3, GP kit-front/rear

Comment

Originally posted by AdiHondel View Post
                            Azi dimineata am sesizat si eu un zgomot ciudat cand misc stanga-dreapta de volan stand pe loc. Dupa amiaza am o programare pentru geometrie si o sa le spun baietilor de la APAN sa verifice ce trebuie. Revin cu detalii
                            Dacă se aude mai mult la capătul cursei volanului (cel puțin la mine așa era) ar fi tija amortizorului strāmbă
                            Honda Type R 2.0 - Black Pearl GT Pack
                            Ex: Honda Civic 5D 1.8 Sport - Orange Tangerine 2008

Comment

Sau rulmentii si flansele

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

Working...
                              X