Bec xenon lumineaza cu o tenta de roz!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Recomandarea mea, dupa ce am vazut cum se schimba la civicul meu, ar fi sa mergi la un service.
    Accord CL7 Executive 2.0 M/T Arctic Blue Pearl
    Accord CL9 Type-s 2.4 M/T Carbon Bronze Pearl
    ex - Civic 5D Executive 1,8 M/T Milano Red

Comment

Am inteles...Problema mea este ca nu prea reusesc sa gasesc Osram xenarc nightbreaker unlimited in varianta D2R...toate sunt D2S sau D1S. Oare nu se fac decat asa?

Comment

Eu as zice sa iei becuri normale cu xenon, philips sau osram. Sunt oricum foarte bune, nu cred ca merita banii in plus pt nightbraker. Sau, reformulez, eu nu as da banii in plus.
        Accord CL7 Executive 2.0 M/T Arctic Blue Pearl
        Accord CL9 Type-s 2.4 M/T Carbon Bronze Pearl
        ex - Civic 5D Executive 1,8 M/T Milano Red

Comment

Am rezolvat azi problema, dupa indelungi cautari am reusit sa gasesc la cineva un bec philips, care este de altfel identic cu cel din fabrica...Nu exista absolut nici o diferenta intre becul nou si celalalt, deci puteti schimba linistiti si un singur bec, nu este neaparat nevoie sa luati set. Eu nu am avut de ales, din pacate din nou Honda a ales sa foloseasca ceva imposibil de gasit . A costat 200 lei distractia cu tot cu montat si a durat 20 minute. La reprezentanta ar fi costat becul 115 Euro +TVA si probabil minim 100 lei manopera

Comment

Pai 200 lei bec HID xenon e chiar ok. Becul original avea inscriptionat ceva pe el ?
            Honda Accord - 2006 2.0 Executive

Comment

Originally posted by Vlad Pappa View Post
              puteti schimba linistiti si un singur bec, nu este neaparat nevoie sa luati set.
              N-a zis nimeni că nu poți schimba doar un singur bec... Însă, fiind utilizate simultan, din moment ce s-a bulit primul bec, se prea poate ca și cel rămas să dea semne de oboseală curând. Plus că, de obicei, un set de becuri e ceva mai ieftin decât 2 becuri luate separat.

Originally posted by Vlad Pappa View Post
              Eu nu am avut de ales, din pacate din nou Honda a ales sa foloseasca ceva imposibil de gasit
              Ce anume e imposibil de găsit?

Comment

Becul original avea inscriptionat pe el exact ce avea si cel cu care l'am schimbat, mai exact Philips, made in Germany si niste coduri...A fost imposibil de gasit (pt mine cel putin) set de becuri cu montura D2R. Absolut toata lumea cu care am discutat nu mai avea de foarte mutl timp si nici nu mai avea posibilitatea sa aduca, incluzand aici magazine de piese auto, anunturi de pe net, ebay....tot tacamul. D2S gasesti si la farmaice in schimb . Exista evident oricand si varianta de la reprezentanta...700-800 lei un bec e practic o nimica toata...

Comment

Asta nu e vinda Honda, ci a ciuningăreților cu xenon chinezesc.

Comment

Cum a mierlit-o un bec xenon si la mine, incepe cautarea.
                    Uau, ce preturi au!

Comment

Vali, stiu ca preturi bune pe piata locala gasesti la ASPAD; nu sunt excluse totusi si alte surse.
                      -------------------
                      There is no point of having if you can't share.

Comment

Originally posted by vtin View Post
                        Cum a mierlit-o un bec xenon si la mine, incepe cautarea.
                        Uau, ce preturi au!

Cat o fi un bec OEM la reprezentanta?
                        Eu linkul asta l-am salvat, pentru cazul nefericit in care ar pica vreunul.

LE: Cod 33116-SMG-E01, pret in UK: 103 EUR (91GBP). Deci Philips claaar, la 54 GBP, cu free shipping!
                        strumfuadi
                        Senior Member
                        Last edited by strumfuadi; 19-11-14, 10:56.
                        sigpic

HONDA - THE POWER OF DREAMS
                        Honda Civic Type-R FN2

Comment

Eu am cumparat setul asta, sunt foarte multumit (D2S, nu stiu de ce voi ziceti D2R! @Strumfuadi): http://www.amazon.de/gp/product/B00EVCJ5UO
                          Mazda 6 Kombi, 2.5l, 192 CP, Soul Red

Comment

D2R, ptr ca nu e far cu lupa. D2S e pentru cele cu lupa!

http://www.lingshondaparts.com/honda...block_03=16542
                            reperul 8, scrie clar D2R.
                            sigpic

HONDA - THE POWER OF DREAMS
                            Honda Civic Type-R FN2

Comment

Originally posted by strumfuadi View Post
                              D2R, ptr ca nu e far cu lupa. D2S e pentru cele cu lupa!

http://www.lingshondaparts.com/honda...block_03=16542
                              reperul 8, scrie clar D2R.
                              Si ca, completare a postului de mai sus aș adăuga că
                              D2R are acea banda neagră (vezi foto sus) exact in punctul in care daca nu era "supăra rău" pe cine vine din fața
                              D2S nu o are de aceea se pune la faruri cu lupă...
                              Si mai ales....sunt curios cum ai așezat becurile caci se vede clar ca poziția "găurilor" pt a fi fixate e diversa (vezi foto jos)...
                              Le-ai pus invers...cu acel "cablu de langa sticla" in jos ?!!! Boh....nu știu dacă ar avea ceva (nu sunt un expert) dar cred ca daca asa sunt create/poziționate asa ar trebui puse...😯

Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1416395688973.jpg
Views:	1
Size:	24.2 KB
ID:	719058

Sent from my Samsung Galaxy Note II GT-N7100 using Tapatalk 2
                              Robby_Alessio
                              Senior Member
                              Last edited by Robby_Alessio; 19-11-14, 12:28.
                              HONDA: Silent release of fatal power & O masina nu e nimic daca nu e o placere conducand-o Soichiro Honda
                              CIVIC FN1 Absolute I-Pilot & ACCORD CW3 Executive Advance
                              http://hondafan.etp.ro/gallery/v/Robby_Alessio/

Comment

Dragii mei, o noua problema: acel minunat bec xenon de pe FK2 Executive are doar titulatura D2R sau e musai sa fie si H7, asa cum scrie pe far, adica H7/D2R?
                                Eu nu am gasit bec si H7 si D2R de cumparat, inca...

Comment

Working...
                                X