Problema conectare telefon la Car Kit

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problema conectare telefon la Car Kit

    Am incercat de vreo 2 ori pana acum, cu manualul in brate sa conectez telefonul la masina .
    Dupa scurta conversatie cu "masina" cand ajunge in momentul "Searching for a bluetooth phone" ...si astept vreo 5-10min...si nimic..liniste .
    M-am uitat si in setarile telefonului , sa fiu sigur ca e vizibil bluetooth-ul .
    Sa fie oare telefonul de vina avand bluetooth 3.0 ? Sincer nu am incercat cu altul .
    Eu am un HTC Desire V.

    Thanks
    '07 Honda Accord 2.0 i-Vtec A/T, Executive

  • #2
    Poate sa fie si telefonul dar se stie ca modulul bluetooth de pe honda mai face probleme si in final ajunge sa nu mai functioneze deloc.
    Accord '06 2.2 i-CTDI Exec

    Comment


    • #3
      Cand zice "Searching for bluetooth phone..." trebuie sa initiezi cautarea de aparate si de pe telefon, iar cand gasesti Honda HFT sa ii dai conectare la el. Incearca si trebuie sa fie ok.
      -------------------
      There is no point of having if you can't share.

      Comment


      • #4
        Originally posted by balaurul View Post
        Am incercat de vreo 2 ori pana acum, cu manualul in brate sa conectez telefonul la masina .
        Dupa scurta conversatie cu "masina" cand ajunge in momentul "Searching for a bluetooth phone" ...si astept vreo 5-10min...si nimic..liniste .
        M-am uitat si in setarile telefonului , sa fiu sigur ca e vizibil bluetooth-ul .
        Sa fie oare telefonul de vina avand bluetooth 3.0 ? Sincer nu am incercat cu altul .
        Eu am un HTC Desire V.

        Thanks
        Primul pas, al doilea nu mai raspunde la nicio comanda ... Am patit si eu, au patit si altii pe aici.. Schimbarea modulului- problema rezolvata !
        Honda Accord Type S 2.4 190 CP, Touareg 3.0 V6 240 CP
        epitesti.ro
        anunturi.epitesti.ro

        Comment


        • #5
          Ai mai avut vreun alt telefon conectat inainte?

          Comment


          • #6
            La "status" imi spune ca nu e nici un telefon conectat .
            Oricum, in carte spune ca se pot conecta pana la 4 telefoane .
            '07 Honda Accord 2.0 i-Vtec A/T, Executive

            Comment


            • #7
              @balaur: ai incercat cum ti-am zis?
              -------------------
              There is no point of having if you can't share.

              Comment


              • #8
                Eu am conectat, in doua randuri. un Iphone 4 urmand pasii din manual.
                Prima data a fost mai greu, nu reuseam sa gasesc meniul in limba englesa al sistemului de pe masina. In final am reusit si acum merge bine, chiar si dupa a doua setare ca urmare restaurarii sistemului de operare pe telefon.
                Totul incepe dupa comanda"Pair", apoi merge uns.
                O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T

                Comment


                • #9
                  Originally posted by BlackMagic View Post
                  @balaur: ai incercat cum ti-am zis?
                  Asa merge !
                  Mersi BM!

                  Ar mai fi o problema,cu toate ca nu cred ca se incadreaza aici .
                  Cateodata, cand pornesc masina dimineata pe frig imi apare mesajul "CHECK SYSTEM" .
                  Citeam prin manual si am gasit ca apare atunci cand nu functioneaza cum trebuie senzorul de lumina .. ?!

                  Aveti alte pareri ?
                  '07 Honda Accord 2.0 i-Vtec A/T, Executive

                  Comment


                  • #10
                    Daca ai probleme la pornire, adica porneste mai greoi, e semn de baterie slaba. Altfel, daca invarte ok si porneste repede si iti da mesajul, mergi la service.
                    -------------------
                    There is no point of having if you can't share.

                    Comment


                    • #11
                      99% bateria ... nu insemna ca e dusa neaparat, poate insemna ca ia scazut capacitatea de furniza putere, am patit-o cu baterie noua. Dupa vre-o trei saptamani de ger intens pur si simplu vedeam cu se duce capacitatea la vale .... putin cate putin pana cand nu a mai vrut sa o ia (- 20 si ceva). Acum sesiz acelasi comportament, se duce la vale usor, noroc ca maine am un drum lung de facut, si o sa mai bea curent din alternator
                      Honda Accord - 2006 2.0 Executive

                      Comment


                      • #12
                        Intr-adevar, imi arata doar in diminetile cu adevarat geroase , cand o lua mai greu .
                        Bateria e aproape noua, am fost cu ea la garantie, am verificat-o si e Ok. Probabil ca d-aia imi apare CHECK SySTEM in bord .
                        '07 Honda Accord 2.0 i-Vtec A/T, Executive

                        Comment

                        Working...
                        X