Probleme boxe CL9

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Probleme boxe CL9

  Salutare. Am observat ieri ca nu se aud boxele din spate dar nu cele din usi, cele de la luneta, am verificat firele din portbagaj nu sunt intrerupte, a mai avut cineva probleme sau care ar putea sa fie cauza?
  O alta chestie ciudata ieri in timpul mersului s-a stins ecranul navi, pe bord au aparut pentru o fractiune VSA si ((P)) pe display-ul mic unde apar km, consum etc. dupa care a pornit ecranul navigatiei normal fara o alta eroare, nu am mai patit pana acum, oricum boxele inainte de aceasta intrerupere nu se auzeau. Multumesc.
  Honda Accord CU2 2.4 AT
  "Never drive faster than your angels can fly"

 • #2
  Vezi sa nu fie oprite din cd player.

  Comment


  • #3
   Nu sunt impreuna cu cele de pe usile din spate?
   Honda Accord CU2 2.4 AT
   "Never drive faster than your angels can fly"

   Comment


   • #4
    Nu se pot "opri" de tot - dar poti face ceva din optiunea "Fade" - care face balansul fata spate (parca tii apasat butonul cu nota muzicala si simbol de boxe - de pe CD player, apoi apesi succesiv pana ajungi la optiunea asta, rotesti de butonul de volum sa schimbi +/-, pe 0 e default).
    Mazda 6 Kombi, 2.5l, 192 CP, Soul Red


    Comment


    • #5
     ai la navi la audio functia de fading , vezi sa nu fie setate doar pe fata la maxim, tu poti sa le setezi cum vrei mai mult fata/spate pana la doar fata/spate
     de ex cand merg cu copiii in masina, pun fadingul doar pe fata, ca sa nu-i deranjeze in spate, altfel las spatele cu 2-3 unitati mai tare decat fata
     K24Reflash

     Comment


     • #6
      Multumesc de sfaturi cand ajung acasa verific si va anunt, am umblat duminica dar nu cred ca la fading. O zi cu putine grade va doresc.
      Honda Accord CU2 2.4 AT
      "Never drive faster than your angels can fly"

      Comment


      • #7
       Am verificat la fader (aici am umblat si duminica cand am sesizat) am observat ele nu se aud se simte doar basul e ok? Nu am avut timp sa verific in carte.
       Honda Accord CU2 2.4 AT
       "Never drive faster than your angels can fly"

       Comment


       • #8
        Deci daca dai faderul la maxim pe spate rear, nu auzi nimic ?

        Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
        K24Reflash

        Comment


        • #9
         Nimic, in portbagaj nu se aude, in interior nu aud am pus mana doar vibreaza, am scos mufa nu mai vibreaza s-a ars ceva?
         Last edited by georgem; 11-07-12, 14:32.
         Honda Accord CU2 2.4 AT
         "Never drive faster than your angels can fly"

         Comment


         • #10
          Ma uitam pe TSX Club. Se pare ca amplificatorul unitatii are un filtru low-pass pentru difuzoarele de pe polita.

          N-am avut curiozitatea de a verifica, desi am magazia premium.

          Comment


          • #11
           Hello. Aceiasi problema o am si eu.... Afon fiind cand am luat Accordul de la Asko (rulata) m-a bucurat sunetul in masina.... Ce nu mi-m dat eu seama...e ca boxele din spate nu merg. Abia ieri cand am urcat la un prieten mai meloman intr-un Saab 93 mi-am dat seama ca la Honda mea ceva nu se aude bine. Cand verific astazi dimineata - boxele de sub luneta....nu scot nimic. Am dat din "fader" dar degeaba - boxele din portiera spate se aud dar cele de sub luneta dor vibreaza la melodiile mai "basate" - c si cum ar fi "pasive", fara alimentare. Ca un detaliu suplimentar - am un xcar link - instalat la Asko... Ma gandeam ca poate la instalare sa nu fi "gresit" vre-un fir si sa fi taiat alimentarea....
           Stiti voi vre-o metoda de testare? Unde sa ma uit? Ce sa fac?
           Sa ma duc acum cu pretentii la Asko, dupa un an, in care am fost suficient de dobitoc sa nu-mi dau seama ca nu merg boxele... nu-mi prea vine.... Please help...

           Multam
           B 63 UWG , Accord 2.0, A/T, Ex, Royal Blue

           Comment


           • #12
            Hmmm....citeam pe TXC Club ca boxele din spate (de la luneta) ar fi doar pentru basi? Asa este?

            Si intre timp am gasit asta... cum sa transformi boxele 6X9 de la bass only sa le faci full range... (dupa care sa mai adaugi un sub pentru ca o sa pierzi o gama destul de ampla de joase renuntand la boxele din spate...) Daca va intereseaza threadul ... dati un searh pe google dupa orice propozitie din textul de mi jos...

            Originally Posted by pnoiboioreo
            I dont meant to bump this 3 month old thread up there but its relevant to the OP.

            I have just done this little mod today with not much difficulty. I replaced the woofers with Alpine Type-s 3way speakers And going to use the woofer wires for a sub hook-up.

            (I have pics but to lazy to upload at the moment but i will within the next day or so)
            You have to remove the door panel to get to the speaker. the cover looks like it could come off but it doesnt, blah blah.

            I spliced into the speaker harness and ran some speaker wire through the door into the cockpit, under the covers, behind the bolster and over the shock top mount and hooked up to the speaker. I also hooked up the door speaker back in just to test it out.

            Results are that to "ME" the sound fills up the cabin quite nicely. Of course you are losing what we call the all BASS, but that is going to be filled in with a 12 jl in the near future. From listening to the 3ways it sounds so much cleaner and crisper than that of the door speaker itself. Of course. I will say that The highs and mids are ALOT better as well. I had to turn down the Treble to keep it within reason.

            All i can say is that I like how it sounds, it sounds like my old car where it had full ranges in the reardeck(pushing the sound up and follows the roofline, rather than the door speakers where its heard from your feet up if you know what i mean)

            all in all I like how it is and I cant wait to hook up my JL
            Last edited by mumuishere; 04-08-12, 11:31.
            B 63 UWG , Accord 2.0, A/T, Ex, Royal Blue

            Comment


            • #13
             Bass only. Asa functioneaza sistemul. Sau tragi fire, cum scrie tipul de pe TSX Club.

             Comment


             • #14
              Sunt boxe de bass. Faceti un test: opriti din soft basii si vedeti ca se vor opri si ele. Porniti basi/dati-i spre maxim, si veti simti diferenta.
              -------------------
              There is no point of having if you can't share.

              Comment


              • #15
               Daca omul asculta numai Haydn boxele alea sunt degeaba... Intra o data, la sfarsitul piesei...
               Gata! Asta este urmatoarea schimbare... rutarea semnalului din usile in spate spre "rear deck" ca oricum sunt pioneer-uri 3-way si instlarea a doua sub Kicker 11HS8 sub scaun, daca am loc ...
               Un subiect de discutie... de ce a pus producatorul boxe 3-way cand din amp semnalul este filtrat? De ce nu a pus niste sub-uri dedicate - cu un raspuns mai bun la joase? Mi se pre absurd....parca s-ar fi razgandit in ultimul moment. Boxele din usi nu sunt suficiente cu siguranta .... si ma gandesc ca am versiunea cu premium sound - si tot mi se pare insuficienta sonorizrea...Si nu vorbesc neaparat de putere ci de surround si de calitatea sunetului...

               L.E. Apropos...pote stiti voi... pentru a evita cablare si desfcerea fetelor de la usi... nu se poate cumva scoate filtrul de la amplificator?
               Last edited by mumuishere; 05-08-12, 16:42. Reason: LE
               B 63 UWG , Accord 2.0, A/T, Ex, Royal Blue

               Comment

               Working...
               X