Accord 2005 i-CTDi Sport, nu mai intra in viteza intai

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Accord 2005 i-CTDi Sport, nu mai intra in viteza intai

  Am un Accord 2005 i-CTDi Sport, are vreo 220 000 km cu urmatoarea problema: nu mai intra in viteza 1 decat atunci cand e rece motorul iar ca sa schimb celelalte viteze trebuie sa o turez peste 3000? Are idee careva de ce se intampla ...sa fie dusa placa de presiune? sau trebuie schimbat lichidul de la cutia de viteza ? Nu am ajuns in servis inca, ieri seara am observat problema iar in orasel la mine nu e deschis nimic pana luni.
  S a mai confruntat cineva cu asa ceva? Am luat masina pe la 70 k si nu am schimbat ambreajul nici nu mi a facut probleme pana acum.
  Ambreajul e hidraulic?
  Ms!
  Last edited by hondatu; 06-05-12, 10:02.

 • #2
  Din ce povestesti, pare o problema de ambreiaj, mai ales vorbind de un asemenea parcurs, fara ca acesta sa fie schimbat. La acesti km, inainte de a avea aceste simptome, ambreiajul cupla sus spre capatul cursei? Daca da si discul ar fi uzat.
  Dar, indiferent ce sistem de actionare ar avea (mecanic sau hidraulic) placa de presiune ar putea fi cauza principala. Despre cutia de viteze, daca nu a curs din ea nimic si s-au facut schimburile la timp, nu cred ca trebuie sa iti faci griji. Totusi, o vizita la un service (autorizat) nu ar strica.
  O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T

  Comment


  • #3
   Ma duc in servis luni dar doream asa sa stiu cu ce se ''mananca'' .Problema a aparut subit fara stadii intermediare pedala cupla normal. Nu curge nimic de la cutie dar nici nu am schimbat uleiul la ea. Mi a spus cineva (mecanic) ca ar putea fi nush ce rulment.
   Mersi de indicatii.

   Comment


   • #4
    Uleiul in cutie se schimba la fiecare 60mii km! Asa recomanda honda.

    Ambreiajul te-a tinut enorm, problema ta ar putea fi de oriunde. Recomandarea ar fi un schimb de ambreiaj si de ulei in cutie, abia apoi poti sa cauti alte cauze.
    Accord CL7 Executive 2.0 M/T Arctic Blue Pearl
    Accord CL9 Type-s 2.4 M/T Carbon Bronze Pearl
    ex - Civic 5D Executive 1,8 M/T Milano Red

    Comment


    • #5
     S-a rezolvat mi a schimbat uleiul(cutie) si merge ok acum. Ambreiajul mai duce a zis, o s-a ma duc sa mai cer o parere.

     Comment

     Working...
     X