Schimbare bec buton semnalizator avarie Accord VII

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Schimbare bec buton semnalizator avarie Accord VII

Salutare!

La Honda Accord VII a schimbat cineva becul de la butonul de semnalizare de avarie ?
    Am reusit sa il scot din bord, urmand tutorialele gasite pe aici, dar cand am ajuns la buton in sine nu ma prind unde trebuie sa pun presiune ca sa se desfaca si sa am acces la bec....
    Pun o poza de pe net, ca nu am acum poza reala cu lucrarea.

Are in spate 2 cleme. Cumva se strang putin, iar carcasa neagra se desface in 2 piese. Becul este astupat de carcasa exterioara. Dupa demontare vei observa becul sub forma unei piese rotunde din plastic de regula albastru. Se roteste cu o surubenita, apoi se extrage suportul becului cu tot cu bec. Nu in ultimul rand, becul este acoperit de un prezervativ galben care se poate refolosi.

Comment

Poti face un semn pe poza, cam unde sa ma uit dupa clemele alea? Click image for larger version

Name:	WhatsApp Image 2021-05-21 at 16.05.00.jpeg
Views:	238
Size:	75.3 KB
ID:	875869Click image for larger version

Name:	WhatsApp Image 2021-05-21 at 16.05.36.jpeg
Views:	195
Size:	34.7 KB
ID:	875870 ?

Comment

Esti culmea, sunt vizibile din spatele butonului ,cum privesti soclul pentru mufa de conexiuni, sunt in interiorul mantalei exterioare cum ar venii , 2,diametral opuse. Nu ai treaba cu partea frontală, doar să o stergi de afumătură, în rest nu trebuie umblat la el pe acolo. Partea aia de soclu pentru mufa, iese din carcasa aia exterioara neagra, spre față.
        sorin2
        Junior Member
        Last edited by sorin2; 23-05-21, 12:59.

Comment

Attached Files

Comment

Merci! Am reusit!

Comment

Working...
            X