yobit net
[Accord CU1]Vajait("wind noise") pe partea soferului - Hondafan

[Accord CU1]Vajait("wind noise") pe partea soferului

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • [Accord CU1]Vajait("wind noise") pe partea soferului

  Salutare colegi,

  Deschid acest thread pentru a discuta o problema legata de un zgomot de tip "wind noise" ce vine de undeva dintre zona tweeterului si imbinarea geamului cu frame-ul metalic.

  Cu cine am mai vorbit, se pare ca nimeni nu are/nu a mai avut aceasta problema. Am incercat o serie de teste in urma informatiilor adunate de pe internet: "sigilarea" progresiva a anumitor zone(spatii goale oglida, cheder lateral parbriz, imbinare parbriz in zona capotei etc) dar fara succes!

  Situatia mea este destul de ambigua, deoarece nu imi dau seama daca ar fi de la oglinda(unele articole sugereaza ca oglinzile mari redirectioneaza curentii de aer si genereaza acel "vajait"), daca e de la chederul portierei(am pipait chederul din partea soferului, apoi cel de pe portiera din dreapta si nu pare sa existe diferenta de "duritate" intre ele).

  Rog colegii care au mai intapinat probleme de genul sa lase un reply cu povestea lor.

  Multumesc!

 • #2
  Salut, tot la un CU1 am patit si eu o singura data sa aud din acea zona un zgomot ciudat, doar ca eu l-am simtit mai mult ca pe ceva care vibra/rezona si asta la viteze intre 20 si 60 km/h. Am tras pe dreapta, m-am uitat ca prostul si pe din afara, am curatat niste frunze de tei din zona stergatoarelor si zgomotul a disparut. Acum sincer eu nu cred ca de la aia se auzea.
  Daca pui pasiune in ceea ce faci, vei reusi!

  Comment


  • #3
   UPDATE:

   Am restrans "aria" de unde provine problema la zona oglinzilor. Daca merg cu ele pliate, inca se aude curentul de aer(ceea ce ar fi ceva normal la 100km/h+) insa nu exista acea nota "inalta" a sunetului.

   Oglinzile sunt originale, deci am eliminat probabilitatea unor oglinzi after-market care sa provoace problema!

   Nu a mai intampinat nimeni problema asta?

   Comment

   Working...
   X