Am ramas cu Accord-ul pe autostrada in Ungaria

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #31
  am renuntat la vanzare ....mi-am adus un Accord Tourero din Anglia, in stare super buna, service la zi, carte service... si astazi le-am dus la atelier ca sa-i schimb motorul...daca aveti nevoie de piese contactati-ma.....am deschis si un thread. O sa va spun cum merge noul motoras by GB.
  http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/irinelvalcea/

  Comment


  • #32
   Bai foarte mult ghinion ai avut si am citit threadul acesta cu multtaaa atentie si eu avand un diesel 2.2 cu aprox 120.000 km primul proprietar... cel mai important mi se pare raspunsul la intrebarea aceasta: "Concluzie: nu treceti de 160.000km fara sa schimbati lantul de la pompa de ulei si intinzatoarele (motorul care l-am cumparat are 111.000mile si le avea rupte)" Exista undeva in carte/service autorizat Honda care sa iti spuna lucrul acesta? Tu esti primul proprietar (intreb legat de numarul real de kilometri)?
   http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v...al+blue+pearl/

   Comment


   • #33
    da, sunt primul proprietar....dar totusi cred ca intinzatorul hidraulic mi-a cauzat intreaga problema....nu a mai lucrat (cred ca i-a sarit capatul care apasa pe lant ,in baie), lantul nu era bine intins si mie mi se parea ca e un zgomot de rulment de la alternator sau rola de la compresorul de AC...si asa pana in ziua respectiva cand nu a mai calcat pe roata dintzata si aceasta la rupt.....
    http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/irinelvalcea/

    Comment

    Working...
    X