La CW2 incepuse de vreun an sa imi zdrangane ceva sub masina la trecerea peste un anumit tip de denivelari. Zgomotul era unul inalt de metal pe metal. Un soi de clinchenit. Am tras intai de roti pentru ca am suspectat tabla aceea care e in spatele discului. Nu era ea. Dupa ce am decis sa ignor zgomotul o vreme am observat că se aude mai tare. Mai ales īn oraş cānd treceam pe drumuri unde pe margine era ceva care sa reflecte sunetul inspre mine se auzea foarte agasant.
Am inceput iarasi cu masina cocotata pe elevator sa trag si sa imping de toate cele - roti, evacuare etc. Nimic.
La Asko vorbind cu Cosmin am prins in sfarsit inculpatul. Cablul de la frana de mana care s-a slabit in 3 ani de utilizare. Era mai larg si la gropi se atingea de tablele din jurul lui. Au strans băieţii in 15 min cablul si acum tace.
Deci cuvinte cheie: zgomot metalic sub masina, clinchenit, cablu de frana de mana.
Am inceput iarasi cu masina cocotata pe elevator sa trag si sa imping de toate cele - roti, evacuare etc. Nimic.
La Asko vorbind cu Cosmin am prins in sfarsit inculpatul. Cablul de la frana de mana care s-a slabit in 3 ani de utilizare. Era mai larg si la gropi se atingea de tablele din jurul lui. Au strans băieţii in 15 min cablul si acum tace.
Deci cuvinte cheie: zgomot metalic sub masina, clinchenit, cablu de frana de mana.
Comment