Trebuia sa bage cheia langa levier si sa deblocheze cutia. Cam greu sa strici o cutie AT dar nu imposibil.
Accord: Particularitati/Probleme/Bug-uri
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05
ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d
-
La mine fulia aia de la arborele cotit(cred) cica e cam pe duca. Trebuie schimbata si pretul e de aprox. 2000RON. Se gaseste pe undeva mai ieftina dar nu mai proasta calitativ..cel putin sa tina 50k km ca astea am inteles ca au durata de viata aprox. 100k km. Ma scuzati daca am gresit topicul.
Comment
-
2.000 ron o fulie care rezista doar 100.000km??
daca as face o comparatie as spune ca la bmw 530d galeria de admisie cu clapete si garnituri absolut originala a costa pana in 2.000 lei iar un litru de ATF tot original 60 lei fata de 100 la honda,unde mai pui ca la japoneze nu ai de ales intre original si variante mai ieftine aftermarket iar gasirea pieselor pe stoc e mereu o problema.
mi-a placut mult honda dar sincer pe ici pe colo m-a dezamagit suficient cat sa nu-mi mai doresc upgrade la modelul nou si sa aleg alta marca momentan.soferia este mai inselatoare decat viata..
Comment
-
A mai intampinat cineva problema "apa in portbagaj" ?
Am gasit azi vre-o 17 litri, la roata de rezerva. Saraca era inecata. Intradevar e etansa, nu lasa sa iasa , dar de intrat a mai patit cineva ?
Inca nu m-am prins pe unde a intrat, o sa fac un cerc cu creta alba, si la urmatoarea ploaie serioasa gasesc eu zona de intrare.
Alta intrebare, dopurile alea de pe fundul masini de la roata de rezerva, ar fi trebuit sa permita apei sa iasa ? Sau la mine sunt infundate ?Honda Accord - 2006 2.0 Executive
Comment
-
A dat rezultate creta si ploaia puternica de azi.
Partea proasta e ca imi intra apa de la ploaie, partea buna e ca am restrans zona, vine din stanga rotii de rezerva, o zona de scurgere mica, pe sub mocheta aplicata pe aripa sau cum se mai cheama. Nu produce umezire la covorase sau in alta parte. Se vedea clar cum supureaza. Ar fi trebuit sa dau jos acel covoras si sigur zaream sursa. Ploua destul de puternic ca sa duc analiza pana la captat. Daca aveti hinturi sunt binevenite.
E ca in desen dinspre partea cu X:
Metodic ar fi de urmarit acele garnituri de pe partea aia, la rezervor, la luneta sa nu fie dezlipit ceva. E imposibil sa nu gasesc buba. Las ca vine vremea buna si o luam metodic.Honda Accord - 2006 2.0 Executive
Comment
-
Ploaia o poti reproduce cu un furtun cu apa, la nevoie. Ciudata hiba oricum, n-am mai auzit pana acum apa in portbagaj la Accord. La DelSol e cunoscuta...-------------------
There is no point of having if you can't share.
Comment
-
Da, ciudata, nici eu nu ma asteptatm :
http://www.carcomplaints.com/Honda/A...nk_leaks.shtml
Vezi in foto dreapta jos, asa era si la mine. Curge pe undeva cum arata cu degetul "nenea" ala, dar mai spre fata. Acum trebuie sa gasesc un tutorial cum se "decapitoneaza" portbagajul pe partea aia.
LE: am gasit asta : http://www.diymyhonda.com/rsx/tailli...-in-trunk-fix/
pare foarte similara cu problema mea, stanga aceaasi zona. Posibil aceeasi rezolvare .Last edited by wolfydRg; 29-05-12, 11:40.Honda Accord - 2006 2.0 Executive
Comment
-
Salutare,
Am citit aici discutii despre uleiuri de motor. De Eneos de la Nippon Oil ce ştiţi? http://www.noeu.jx-group.eu/product/index.html
Mi l-a recomandat la un magazin ca fiind pentru japoneze. "Nr. 1 in Japan"...Nu vedem niciodata lucrurile asa cum sunt, ci asa cum suntem noi.
'99 Accord 1.8S Silver
Comment
-
Me happy, dupa ce am decapitonat zona, am gasit buba.
Am lasat bancheta rabatata aseara si dupa ploaia sanatoasa de azi noapte am intrat in portbagaj prin masina. Cu ocazia asta am prins infractorul umed. L-am asteptat vreo saptamana si ceva, nu sa dat prins decat aseara. Nu intrase mult, dar putin cate putin se face plinul.
Zona de infiltrare e aceasta :
piesa vinovata ar fi asta
Nu am gasit vreo garnitura care sa se schimbe, asa ca o procedez la operare manuala si izolarea cu ceva substanta masticata. Ma bucur ca nu e ceva mai complex.Honda Accord - 2006 2.0 Executive
Comment
-
Aici am si eu probleme, insa la Coupeul din 98. Probabil o sa o astup complet asa de siguranta. Avand in vedere ca are rol de vas comunicant dar oricum sunt multe alte "aerisiri", nu cred ca o sa ne bubuie timpanele
Probabil multi au aceasta problema insa nu afla de ea. Cel mai mult intra apa la spalatul masinii cu wap-ul....
Comment
-
Originally posted by wolfydRg View PostMe happy, dupa ce am decapitonat zona, am gasit buba.
Am lasat bancheta rabatata aseara si dupa ploaia sanatoasa de azi noapte am intrat in portbagaj prin masina. Cu ocazia asta am prins infractorul umed. L-am asteptat vreo saptamana si ceva, nu sa dat prins decat aseara. Nu intrase mult, dar putin cate putin se face plinul.
Zona de infiltrare e aceasta :
[ATTACH=CONFIG]32209[/ATTACH]
piesa vinovata ar fi asta
[ATTACH=CONFIG]32210[/ATTACH]
Nu am gasit vreo garnitura care sa se schimbe, asa ca o procedez la operare manuala si izolarea cu ceva substanta masticata. Ma bucur ca nu e ceva mai complex.
Comment
-
Exact, se prelinge usor usor, nu stiu traseul exact. Dar crede-ma ca intr-un final ajunge si la usita aia. La ploi scurte-linistite probabil ca nu o sa intre. Dar daca ploua torential sau vine umezeala de toamana cu apa din abundenta, atunci sigur ajunge si la usita.
Daca nu aveti garnitura buna, refaceti-o cu poxipol si la urma folositi un mastic izolant rosu. Asa am facut si a disparut problema.
Prima oara am suspectat garnitura de la stop, ca si acolo poate fi problema. Dar prin analiza cu portbagaj golit si fara lucruri pe acolo + cateva torentiale masive am descoperit exact pe unde intra. Greu de banuit si dibuit in timp scurt , asa experienta mea poate fi pretioasa pentru unii .Honda Accord - 2006 2.0 Executive
Comment
Comment