Sigur nu este gaurica pe unde curge condensul creeat de AC ??
Accord: Particularitati/Probleme/Bug-uri
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
interesant,,,,maine trag joja la cutie :-kex CL7 AT 2006
CN1 Sport 2005
KB 1 2007-"A gloriously good car that no-one in their right mind will ever buy"
"The Honda Legend is a highly technically complicated and luxurious bit of kit that seems to be making more of a name for itself as the secondhand sale of the century"
Comment
-
Re: scurgere ulei la cutia viteze
Originally posted by johnwstsalutare tuturor.
am un accord 2005 2,4A/T cu 55.000km parcursi,merge bine nu ma pot plange,insa am constatat o mica problema odata cu demontarea scutului motor:
se scurge ulei la partea intre motor si cutie,(eu am indentificato drept ,,priza cutiei,,) unde ar trebui sa se afle discurile de cuplaj.
intradevar,exista acolo o mica gaura ca un orificiu care pare a fi pt scurgerea diverselor reziduuri care ar putea sa apara eventual de la semeringurile care se afla acolo,insa iese destul de mult ulei acolo si e foarte curat,deci inclin sa cred ca am pierderi din cutie.
as vrea sa aflu daca s-a mai confruntat cineva cu problema asta,daca este vorba de un defect sau de ceva normal si totodata daca a facut careva revizia de 60.000km sa-mi spuna si mie cat costa cu tot cu consumabile(ulei cutie,motor,filtre,antigel).soferia este mai inselatoare decat viata..
Comment
-
f bine.spune-mi uleiul la AT se schimba la 60k sau 100k???
ex CL7 AT 2006
CN1 Sport 2005
"The Honda Legend is a highly technically complicated and luxurious bit of kit that seems to be making more of a name for itself as the secondhand sale of the century"
Comment
-
60.000 mile....asa spun cei din serviceex CL7 AT 2006
CN1 Sport 2005
Comment
-
la naiba..doar ce mi-au schimbat astia rulmentii de la alternator (daca i-au schimbat) ca dupa o mie de km au inceput sa fluiere iar :rock:
sincer as renunta la garantia unei masini noi daca s-ar putea.ar costa masina mai putin si eventualele reparatii le-as suporta eu,insa macar ar iesi treaba buna..soferia este mai inselatoare decat viata..
Comment
-
Originally posted by johnwstla naiba..doar ce mi-au schimbat astia rulmentii de la alternator (daca i-au schimbat) :?: :?: :!: :idea: ca dupa o mie de km au inceput sa fluiere iar :rock:ex CL7 AT 2006
CN1 Sport 2005
Comment
-
Originally posted by razvan p.Originally posted by johnwst(daca i-au schimbat) :?: :?: :!: :idea:
tare as fi dorit sa vad cu ochii mei ce si mai ales cum au umblat ei acolo,da' reprezentantele astea ,,serioase,, nu te lasa inauntru langa mecanici,doar vin la tine cu cheia in mana si iti spun ca e gata..aiurea sentiment de frica ma incearca in momentele alea,rugandu-ma sa fie toate bine puse si stranse la loc.. :roll:soferia este mai inselatoare decat viata..
Comment
-
prea repede.dar fiind consumabil este bine sa stii ce anume a cedat,placa,discul sau rulmentul de presiune.fiecare piesa se poate uza intr-un anume fel si este relevant pt a stabili daca este exploatare deficienta sau bug tehnic!stiu accorduri de 200k care nu au problemele astea!asteptam detalii.
ex CL7 AT 2006
CN1 Sport 2005
Comment
-
Originally posted by johnwstOriginally posted by razvan p.Originally posted by johnwst(daca i-au schimbat) :?: :?: :!: :idea:
tare as fi dorit sa vad cu ochii mei ce si mai ales cum au umblat ei acolo,da' reprezentantele astea ,,serioase,, nu te lasa inauntru langa mecanici,doar vin la tine cu cheia in mana si iti spun ca e gata..aiurea sentiment de frica ma incearca in momentele alea,rugandu-ma sa fie toate bine puse si stranse la loc.. :roll:"Things are not what they appear to be: nor are they otherwise."
"The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett
Comment
Comment