Bucsi bascula vs bucsi amortizor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bucsi bascula vs bucsi amortizor

Salut,

Detin o Honda Accord 2.2 din 2008. Am masina din luna Septembrie 2015.
    Inca de cand am achizitionat-o, am auzit o bataie sacaitoare in momentul trsversarii liniilor de tramvai sau a gropilor micute dar consecutive. La primul service Honda(cel din bulevardul Expozitiei) in urma investigatiilor mi s-a spus ca problema provine de la bascula, asa ca am achizitionat ambele bucsi(superioara si inferioare) in vederea inlocuirii lor. Am mers la un al doilea service, de aceasta data la unul de cartier, unde am cerut iarasi contracost evident o noua investigatie si in eventualitatea in care ar fi descoperit aceeasi problema, sa inlocuiasca piesele defecte. Raspusul baietilor a fost unul foarte interesant: masina este tun nu are nicio problema, interesant nu!!!???
    Dar zgomotul persista.......

Am mers la un al treilea service, de data asta la un alt service autorizat si anume Honda Nord. Am cerut o alta investigatie, contra cost si de data asta surpriza...bucsile din capul amortizorului si caseta de directie sunt problema mea si nicidecum bucsile bascula, interesant nu!!???

Intrebarea mea pentru voi colegi este: Bucsile de la bascula sau bucsile amortizor si caseta de directie sunt problema mea?

Multumesc,

salut,
    ca o gluma, daca te duci la un al 4-lea service, o sa iti zica altceva.
    Ceva batai la suspensia fata de ziceai ca se rupe masina am avut si eu la masina. Am inceput cu prima recomandare, schimband bieletele bara stabilizatoare=> efect 0.
    Pana la urma s-a rezolvat cu schimbatul bucsilor bara stabilizatoare si cu strangerea surubului casetei.
    Bafta sa gasesti problema la masina ta.
    LaurB
    Senior Member
    Last edited by LaurB; 28-02-16, 17:01.

Comment

Bucsile de la bascula se vad daca sunt rupte /imbatranite, se mai pot verifica bieletele antiruliu si flansa amortizor(astea 2 pot genera zgomotele la denivelari ). Parerea mea e ca te ai grabit cu achizitionarea basculelor...incearca si pe la Asko.
      '08 Fn1 - Invidia Catback, CAI Injen w hydroshield, Omp front braces, Eibach prokit springs, Ferodo ds2500, Oz ultraleggera w Michelin Ps3, GP kit-front/rear

Comment

Multumesc mult pentru feedback!!! O sa merg pe mana celor de la Honda nord. Revin cu un update cat de repede pot.

Comment

salve,
          sper ca nu ai ales Honda Nord ca am zis eu de caseta ...habar nu am ce poate fi la masina ta, ti-am povestit ce avea a mea,.. ca si cum ar fi al 4-lea service.
          Bataile la suspensia fata is de la o gramada de lucruri, de aceea e destul de greu sa fie gasite usor.
          Stiu din proprie experienta cat e de frustrant.
          LE: daca e de schimbat, cred ca e mai avantajos sa schimbi piesele mai ieftine mai intai, daca tot ai atatea sfaturi de la service-uri.
          LaurB
          Senior Member
          Last edited by LaurB; 28-02-16, 19:44.

Comment

Eu am schimbat la civic bucsile la brate pe fata.bucsi la bara stabilizatoare si bieletele la bara stabilizatoare.trancane ca denivelari mai mari sau la denivelari mici dar consecutive iar eu tind sa cred ca e ceva la caseta cand face asa
            sigpic

Comment

Working...
            X