Diagnoza bluetooth

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Io si Ea
  replied
  Da-o dracu' de ragalie, o sa o furi cind ti-e lumea mai draga. Adica ramii fara baterie ca altceva nu-ti poate face dracia aia. Deconecteaz-o, pune-ti un Xcar link, Grom, ceva, ce-o fi acolo (400-600 lei, nu lua original ca are un pret obscen) sau fa ca mine, un simplu modulator fm cu Bluetooth la care-ti conectezi telefonul si-ai scapat. Te costa vreo 30 de lei.

  Leave a comment:


 • BlackMagic
  replied
  Un test ce se poate face de catre oricine - cu sistemul bluetooth idle (a nu fi angajat intr-o convorbire sau proceduri de setup), se apasa butonul "Back" pentru 5 secunde, dupa care sistemul incepe sa ruleze un proces de self-diagnosis, cu output in difuzoare. (system ok/not ok, existenta DTC, etc).

  Succes.

  Leave a comment:


 • LaurB
  replied
  Deci in cazul tau, cand apesi pe tasta de vorbit, casetofonul trece din modul radio in modul telefon?
  Daca nu face pair cu telefonul, sau daca o face din cand in cand atunci partea cu controlerul radio blustutz e cu fite.
  Chiar daca ii faci diagnoza, o sa iti zica ca totul e OK. De fapt diagnoza pe care o face e intre el si masina, nu face diagnoza pe partea radio.

  Mai e un caz in care si procesorul principal intra in fail si atunci poti apasa pe orice tasta, el nu raspunde, dar e activ.
  In cazul asta, mergi de deconecteaza-l de tot ca o sa ramai fara baterie cand ti-e lumea mai draga. au patit-o multi colegi de aici de pe forum, inclusiv eu.

  Leave a comment:


 • ro861
  replied
  Daca ai urmat pasii descrisi in manualul masinii (cu Pair), atunci intr-adevar poate fi defect modulul bluetooth.
  Cred ca la service (ex: Asko) poti verifica profi.

  Leave a comment:


 • Tbi
  started a topic Diagnoza bluetooth

  Diagnoza bluetooth

  Salut,


  Nu reusesc sa conectez telefonul la masina via bluetooth si din ce am citit pe forum exista posibilitatea ca modulul bluetooth sa fie defect.

  Cine ma poate ajuta cu o diagnoza?
Working...
X