Interfata diagnoza Honda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Interfata diagnoza Honda

Buna!

Sunt nou pe acest forum si sper sa postez la locul potrivit.
    Am o Honda Accord din 2008 si vreau sa cumpar o interfata de diagnoza de pe eBay.
    Am vazut insa ca exista vre-o 4 variante si am inteles cam asa:

1. GNA600 - cea mai SCUMPA, NOUA si BUNA (2300 lei) (suporta masini cica pana in 2015)
    Click image for larger version

Name:	GNA600.jpg
Views:	1
Size:	4.9 KB
ID:	727651

2. HIM - BUNA si SCUMPA (520 lei) (suporta masini pana in 2011 - cel putin asa se lauda chinezii)

Name:	HIM.jpg
Size:	7.3 KB
ID:	727652

3. MVCI - IEFTINA (400 lei) (suporta in principiu Toyota, Honda si Volvo, dar cred ca este foarte buna doar pentru Toyota)

Name:	MVCI.jpg
Size:	6.5 KB
ID:	727653

4. Interfata ”chinezeasca” - FOARTE IEFTINA (230 lei) (chinezii spun ca suporta masini Honda pana in 2009)

Name:	HDS.jpg
Size:	5.3 KB
ID:	727654

Toate folosesc softul HONDA HDS (ultima versiune este 2.027.008 din 2012). Interfetele ieftine nu merg decat pana la versiunea 2.021.008, care, din cate am vazut, are baza de date din 2009.

Asadar, daca se pricepe cineva, as fi foarte recunoscator pentru un raspuns avizat.

Multumesc!

Intrebare: la ce iti foloseste o interfata de diagnoza la Honda? Ai becuri aprinse prin bord care sa indice vreun defect?

Sfat: cea mai buna interfata de diagnoza este cea dedicata unei singure marci, dar si aceasta are nevoie de un tehnician bun pentru diagnosticarea unor probleme.
    Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
    Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05

ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
    ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d

Comment

Merci pentru raspuns.
      Deocamdata nu am becuri aprinse, dar urmeaza sa pun o instalatie de gaz, care cu siguranta va crea ceva probleme la inceput.
      In plus, am deja interfete pentru Opel si VW cu care am mai rezolvat ceva probleme la masinile unor prieteni.
      La vechiul Opel Vectra am putut de exemplu sa activez o suma de optiuni suplimentare si as vrea sa fac asta si la noua Honda.

Comment

La noua Honda nu prea exista optiuni suplimentare pe care sa le activezi tu ca la VAG...

Comment

Asadar vine Honda, ia-ti un tractor VAG!

Comment

Nu prea am inteles ce a vrut sa spuna CatalinP. Am inteles insa ca are Modul Pliere Oglinzi + Cheie Pliabila + Scut Compartiment Motor.. Super!

Later Edit: M-am prins mai greu.. Litera lipsa era de vina!

Comment

Nici nu o sa ai becuri aprinse, iar daca apar tot la service ajungi pentru rezolvare. Optiuni ascunse nu ai la Honda, japonezul ti le da pe toate activate.

ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
              ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d

Comment

Originally posted by Doc View Post
                Nici nu o sa ai becuri aprinse, iar daca apar tot la service ajungi pentru rezolvare. Optiuni ascunse nu ai la Honda, japonezul ti le da pe toate activate.
                Sa speram ca asa va fi. Fratemiu este electrician auto si se cam pricepe. Pentru asta vroiam mai mult interfata.
                Pana la urma cred ca o voi lua pe cea mai ieftina. Din cate am inteles cea mai scumpa suporta si ultimile modele de Honda si poate programa chei fara cod (il genereaza automat). In rest nu ar trebui sa poata face mare lucru in plus..

Multumesc pentru raspunsuri.

Comment

Daca vrei sa-ti creezi singur probleme atunci nu vad ce te-ar retine sa cumperi o interfata de diagnoza generala, pe care sa o folosesti si la Honda. Iti repet, la Honda nu ai nevoie de diagnoza.

Comment

Tu nu intelegi ca "fratesu" e electrician auto si se cam pricepe???

Comment

Originally posted by CatalinP View Post
                      Tu nu intelegi ca "fratesu" e electrician auto si se cam pricepe???
                      Nu am nici o problema cu tine, dar pentru varsta ta esti un pic prostut..

Comment

Nu da banii pe prostii (si nu lua nici tigari la copii :P)
                        Daca tot vrei sa-ti faci moftul/nazul,vrei sa arunci niste bani aiurea si ai un "smarthphone cu android" i-ati asta:
                        http://www.ebay.it/itm/Version-1-5-O...#ht_8159wt_882
                        Apoi descarci pe telefon o aplicatie genul "Torque" , "Dashcommand" , "CarGauge" .....sau chiar "ELM327terminal" bagi parametrii masinii tale, o coleghezi la interfata si "vezi" ceva chestii in timp realcu niste skin-uri dragute Chestia e ca nu-ti pot spune cat de precisa e dar, iti pot spune (din auzite nu probate de mine caci au cativa baieti pe aici) ca nu poti sterge errorile CDB-ului
                        Dar, si eu ca si ceilalti colegi te sfatuesc sa o lasi balta

Sent from my Samsung Galaxy Tab GT-P7500 10.1 using Tapatalk 2
                        Robby_Alessio
                        Senior Member
                        Last edited by Robby_Alessio; 26-07-12, 20:20.
                        HONDA: Silent release of fatal power & O masina nu e nimic daca nu e o placere conducand-o Soichiro Honda
                        CIVIC FN1 Absolute I-Pilot & ACCORD CW3 Executive Advance
                        http://hondafan.etp.ro/gallery/v/Robby_Alessio/

Comment

Multumesc Robby_Alessio. Am folosit deja Torque si este intr-adevar o solutie buna pentru moment.
                          O sa mai iau o interfata cu Bluetooth, modelul cel nou (mai mic). Cea veche a murit..

Comment

Am si eu o astfel de interfata pentru iPhone dar nu am folosit-o pana acum deloc. Inutila la Honda.

Comment

@helbet: Robichete, tu ești?

Comment

Working...
                              X