Martor galben aprins pentru ulei

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Martor galben aprins pentru ulei

Salutare. Am o Honda CRV 2.0 Hybrid din 2022 cu aprox 18.000 km si de ceva vreme mi se aprinde aleator ( cam o data pe luna) martorul galben de ulei si nu stiu de ce. Verificand joja de ulei am vazut ca sunt putin peste maxim. Ca atare am scos 750 ml de ulei din motor cu ajutorul unei pompe. Revizia a fost facuta la reprezentanta dupa 1 an. A mai patit cineva ceva asemanator? Multumesc anticipat.

750 ml ?! Cam mult ! Și acum după ce ai scos e la nivel ? Ce înseamnă “puțin peste maxim” pt tine ? Poate fi o bujie care nu funcționează în parametri și a băgat benzină în ulei … miroase a benzină uleiul ?
    catalin rus
    Senior Member
    Last edited by catalin rus; 31-05-24, 14:22.

Comment

Dupa ce am scos 750ml este putin peste bulina de maxim de pe joja. Da, uleiul miroase a benzina. Am mai fost la un prieten care are fix aceeasi masina si la el se simtea mirosul de benzina in ulei. Presupun ca e de la ulei in ideea in care nu mi-or bagat la revizie ulei Honda de Hybrid 0W20 Green ci 0w20 Type 2. Oare cum pot verifica bujile?

Comment

Du te la o reprezentanta să vezi ce e … ca ceva nu e OK cu 1 l ulei peste Maxim !! Îmi pare rău pt problema ta la o mașină (noua)la km care îi ai ! E în garanție totuși … du te peste ei nu lăsa așa problema ta ! Baftă !

Comment

Cred ca am rezolvat azi problema. Am schimbat acasa uleiul cu varianta de Hybrid 0W20 Green 08232-p99-s4lhe. Faza nasoala este ca am scos acuma aprox 5,5 litri; lucru ce ma face sa cred ca la revizie au scos prin joja uleiul ( cat au putut) si au adaugat cei 4 litrii de pe factura. Prostia mea a fost ca nu am verificat atunci chiar dupa revizie. O sa revin cu update in urmatoarele saptamani. Multumesc Catalin de implicare .

Comment

Nu mi vine să cred ca în reprezentante se lucrează așa …. Totuși după zisele tale … 5.5 l. + 7.50 ml = aproximativ 6.3 l ..ff mult ulei ! Verifică l acum mai des ! Să rămână doar o întâmplare nefericită și atenție mai mare

Comment

Straniu, Despre ce reprezentanță este vorba?
              Ex: CR-V 2,2 Diesel Executive 2012
              Ex: CR-V Elegance WP NAVI 2.0 A/T
              Now: CR-V Elegance e:HEV (hybrid)

Comment

Este simplu de indentificat .... .
                Ieri am verificat joja si totul este OK

Comment

Working...
                X