Probelma cu alternatorul - Accord CU2 2.4 din 2009

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Probelma cu alternatorul - Accord CU2 2.4 din 2009

  Salut.
  Nu am mai postat de mult, cumva Accordul meu a devenit doar o a doua masina (si cam neglijata din pacate) in detrimentul masinii de serviciu.
  Acum doua zile sotia m-a anuntat ca Honda face un zgomot ciudat atat la pornire cat si in mers. Am verificat si de la prima cheie se aude un suireat in masina pe care dupa deschiderea capotei l-am localizat la alternator. Acesta produce un zgomot puternic la contact care apoi dispare total daca ii decuplez borna. Am verificat si schimbat rulmentul de la intinzator precum si carbunii din altenator (pareau tociti destul de mult - am uitat sa precizez, masina a ajuns la 200.000km). Din pacate nici o diferenta de sunet. In plus alternatorul pare ca se si incinge f repede.
  Intuiesc ca trebuie sa il schimb cu totul dar as vrea sa stiu daca a mai avut cineva probleme de genul, daca exista o recomandara ca model - am vazut ca variaza itre 500 si 2000 RON.
  Mersi anticipat

  masina este cea din semnatura- Accord CU2 2.4 MT din 2009

  Incercam sa editez titlul dar se pare ca nu pot...scuzati greseala

  P.S. Mai exista pe undeva un link functional cu catalogul de piese si coduri pt masina mea? Am gasit tot felul de siteuri cu cataloage dar toate par sa fie contracost acum
  Last edited by Slumbi; 02-03-22, 14:03.
  2.4 MT Exec 2009 ... and i'm Loving it.

 • #2
  Asa ceva cauti?
  https://www.parts-honda.uk/honda-car...E__0611/1/3737

  Comment


  • #3
   Salut. Da..dar cumva nu reuses sa gasesc si mai in detaliu. Mi-ar trebuii cred doar puntea de diode. Ceva de genul asta... https://alternatorbrush.com/products...5a6b960a&_ss=r
   Doar ca nu sunt sigur 100% ca se potriveste la modelul asta de alternator
   2.4 MT Exec 2009 ... and i'm Loving it.

   Comment


   • #4
    Acea piesa de care zici tu, puntea de diode, daca retin bine, vine pe stator si nu se gaseste separat, decat sa schimbi diodele arse. Eu cand am reconditionat alternatorul (dupa schema pare la fel) am luat doar rulmentii si carbunii. Puntea era pe stator.

    Ce tensiune ai pe incarcare, de crezi ca-i puntea dusa?

    Comment

    Working...
    X