Salut. Am si eu un accord cl 7 din 2008 155 cai benzină si ma gandeam la o modificare soft si daca este posibil ca v-teck.ul sa intre mai devreme. Undeva la 3000 si daca se mai pot pune ceva cai . Asta doar īn cazul in care este ceva safe . A facut cineva ceva ? Se poate? Vreun cost estimativ si daca se merita cheltuiala. Multumesc
Accord soft
Collapse
X
-
Salut, au făcut mai mulți operațiunea asta, dacă te uitai puțin pe forum, găseai. Ce-i drept modificările astea merg foarte bine pe CL9 dar au ceva efect și pe CL7. Ce poți face safe pentru CL7: admisie sport, evacuare și soft. Admisia e undeva la 300 euro, evacuarea 600 euro doar galeria și ceva accesorii (littlebo) dacă vrei catback și ceva sunet mai scoți cāteva sute, soft littlebo 200-250 euro (optimizează ceva parametrii dar nu cred ca poate face ce vrei tu). Toate astea mai aduc poate vreo 15 cai, deci nu mult, modificările se simt dar nu sunt wow pentru ca mașina nu este atāt de pretabila la modificari. Per total, ramai la cei 155 cai ca nu merita investiția. Vrei ceva mai mult totuși, ia CL9 și apucă-te de modificările astea.
Comment