Nu....
Uleiul cel mai bun pentru diesel-ul nostru
Collapse
X
-
ce nu?ce propui?ascult!ex CL7 AT 2006
CN1 Sport 2005
KB 1 2007-"A gloriously good car that no-one in their right mind will ever buy"
"The Honda Legend is a highly technically complicated and luxurious bit of kit that seems to be making more of a name for itself as the secondhand sale of the century"
Comment
-
Originally posted by razvan p. View Post?nu m-am uitat atent!nu au si 0w30?Anyone can go fast in a straight line. It takes skill to go fast around corners.
'04 Accord 2.4 A/T CL9
Comment
-
Sall
Am si eu un Accord de cateva zile si tb sa ii fac schimbul de ulei
Am citit toate parerile exprimate si am ajuns la concluzia ca cel de la Honda e cel mai bun
Ma gandisem la un moment dat la motul dar potrivit acestui link nu corespunde
http://www.ebay.co.uk/itm/Engine-Oil...3D161210500729
din ce zic astia motul 0w30 e bun doar la benzinare
dar merge asta )
http://www.ebay.co.uk/itm/Engine-Oil...96b2#vi-ilCompLast edited by Geasy_Blues; 29-04-14, 00:03.
Comment
-
Eu, ca posesor de SUV, am cerut parerea unor posesori de acelasi tip de masina, dar alte marci (Nissan, Hyundai) cu motoare de la 100k km in sus si toti au fost de acord cu 5 w 40, marcile cunoscute de ulei, dar cu preferinta pe Mobil1.
Ca argument a fost ca intr-un caz motorul fusese desfacut la un moment dat pe la 150k km si nu avea pic de uzura, iar in celalalt caz, motorul se apropia de 110 si nu consuma mai de loc.
Asa ca m-am decis sa incerc si eu la urmatoarea revizie, sa vad ce se intampla in urmatorii 10k km.O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T
Comment
-
Opteaza atunci pentru Honda 0-30, OEM-ul. E cred varianta cea mai buna la diesel-ul de la Honda.-------------------
There is no point of having if you can't share.
Comment
-
Il gasesc la noi?....am inteles ca il pot lua de pe cox...dar tocmai s.a facut un grupbuy....nu stiu cand va fi uramatorul...crezi ca e ok mobil 1 0w40 sua pentru conditiile de care spuneam? Eu eram orientat catre 0w30 dar ma gandeam sa fac compromisul asta...pentru ca il gasesc la noiAccord CL7 SSE 2.0 A/T
Ex - Accord CN1 Executive 2.2
Comment
-
E cum zice Tudorart, iti trebuie normele. La noi e uleiul pe care il pun reprezentantele, dar destul de scump (~100ron/L?, ref Honda 0-30)
Livrarea de la cox e 20 lire.-------------------
There is no point of having if you can't share.
Comment
Comment