Honda pe GPL, utila sau nu?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am auzit eu bine? Agip a fost cumparata de Mol? O sa am Mol langa bloc?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 2
    Aramia2008
    Senior Member
    Last edited by Aramia2008; 13-05-14, 22:53.
    http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/oprescutoma/

Comment

• Originally posted by SEBY View Post
      detoneaza ceva mai greu decat benzina,
      imi faceam ieri update-ul la softul instalatiei si uitandu-ma la ce mai e nou pe site-ul producatorului am observat device-ul care imi lipsea, propabil nu e o noutate insa eu unu acum l-am observat si n-am nici un dubiu ca este un must have:
      ma refer la Timing Advance Processors
      http://www.ac.com.pl/en/produkt/318/tap-02
      ( aici e un link ce nu e vazut prin tapatalk pe iOS)
      InjectoR
      Senior Member
      Last edited by InjectoR; 14-05-14, 19:05.
      Acest fenomen a fost deja observat si studiat de către oamenii de știință si psihologii din Marea Britanie. S-a scris chiar si in Wikipedia".

… Jazz do it ...

Comment

• salutare,
        Am o Honda CR-V 2008 2.0 benzina. Vreau sa imi montez o instalatie gpl si ma gandeam la un Zenit pro. Cine si-a montat asa ceva pe acest tip de motor? cum se comporta?
        multumesc

Comment

• Originally posted by SEBY View Post
          Iti multumesc pentru incredere ai sa primesti in privat detaliile . De fapt le-ai primit deja. Sper sa pot fi de folos.
          Greseala lor este faptul ca ei nu folosesc o sonda AFR sa verifice amestecul si tendinta generala este sa regleze cu amestec mai sarac. Acest reglaj este foarte periculos deoarece expune camera de ardere la temperaturi foarte mari riscand sa afecteze bujiile, pistoanele, segmentii si supapele. Multa lume se plange de deteriorarea supapelor la utilizarea GPL si de fapt nu GPL este de vina este un efect secundar al setarilor incorecte.
          Amestecum sarac duce la multe probleme chiar si la detonatii sau predetonatii, autoaprindere...
          Iar cand e prea bogat apar alte inconveniente tot foarte rele.
          Din pacate inca in Romania GPL nu are o formula constanta si nu este foarte constant insa are un mare avantaj e ieftin si detoneaza ceva mai greu decat benzina,
          Da...daca nu ar regla sarac,nu ar mai obtine diferenta prea mare de consturi fata de benzina. Nu s-ar mai propaga legenda GPL.

Comment

• 160 000 km. Toate bune la itp. Azi am fost la ubergaz (sa nu ziceti ca fac reclama) si ghici peste ce am dat la revizia de 15000 km instalatie: Una bucata crv 2.0.cu instalatie ca a mea. Omul la fel de multumit de 1 an de zile instalatia montata.

Comment

• Credeam ca am pierdut poza dar am gasit-o. Sa mai zica cineva ca Gpl pe honda e o tampenie cum era titlul initial al forumului. Am pozat si posesorul: om la vreo 50 de ani respectabil nu pusti care nu stie ce face. Dar am taiat poza ca ma gandesc sa nu fie ceva in neregula ca nu am acordul sau sau ceva.

Attached Files

Comment

• Asta cu varsta e dintre argumentele forte? )))
                Probabil ca la motoarele de 2.0-2.4 e utila, insa la 1.8, de citit topicul ""consum Civic"".

Comment

• E foarte utila la motoarele de 1,4. Acolo se comporta ideal GPL-ul si aduce cele mai mari beneficii Ca de obicei, Aramia2008 incearca sa se convinga ( si nu inteleg de ce vrea sa ne convinga si pe noi ) ca a facut o afacere buna desi nu cred ca ne intereseaza pe noi ce face el ( sau cel putin pe mine nu ma intereseaza ). GPL -ul e o varianta pe care am vazut-o implementata pe multe marci si modele. E un topic mare despre asta si sunt pareri pro si contra dar Aramia2008 ne va freca la cap cu GPL-ul pana vom zice ca el.
                  I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
                  My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
                  '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
                  '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
                  '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
                  EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
                  EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
                  EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
                  EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
                  EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
                  EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

• Eu nu vreau sa conving pe nimeni mai ales pe tine.
                    Am vazut un Crv intamplator la revizia de 15000 km a lui nu a mea, am vorbit cu posesorul si i-am impartasit opinia si am considerat ca merita mentionat pe acest topic ca exista instalatie gpl si pentru crv sau exista Crv pe gpl. . Nu de alta dar poate pe altii intereseaza. Hm! KMR tine sa arate ceva ca de obicei. Am inteles din primul tau post cu referire la mine. Nu cred ca e nevoie sa insisti la fiecare postare a mea. Dupa cum vezi: Sunt inca aici si iubesc Honda. Nu-ti convine problema ta!

mod edit: atentie la limbaj
                    ramm
                    omu cu warnu'
                    Last edited by ramm; 02-09-14, 10:21.

Comment

• Asa, pentru a incheia subiectul asta: exista instalatie GPL pentru orice model de Honda si eu stiu montat GPL pe multe modele de Honda si care merg bine. Ai grija la limbaj domnu' avocat. Tu uiti ca si eu am una dintre masini pe GPL?
                      I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
                      My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
                      '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
                      '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
                      '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
                      EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
                      EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
                      EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
                      EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
                      EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
                      EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

• Originally posted by KMR View Post
                        E foarte utila la motoarele de 1.4. Acolo se comporta ideal GPL-ul si aduce cele mai mari beneficii
                        stiu ca ca ai glumit, dar personal consider ca asa si este, deoarece la 1.4 i-Dsi rata de compresie e 10,8:1,
                        (destul de mare in comparatie cu multe altele) la civic 1.8vtec e 10,5:1,
                        la accord 2.0vtec (cred ca e 9,6:1 ???) accord 2.4 este 11,0:1 aici, da! alta treaba. >>click<<
                        dupa care la i-DSI intervine si aprinderea secventiala cu cele 2 bujii pe cilindru, avand in vedere ca gazul detoneaza mai lent,
                        eu zic ca conteaza daca scanteia se da in 2 locuri
                        InjectoR
                        Senior Member
                        Last edited by InjectoR; 01-09-14, 23:34.
                        Acest fenomen a fost deja observat si studiat de către oamenii de știință si psihologii din Marea Britanie. S-a scris chiar si in Wikipedia".

… Jazz do it ...

Comment

• Hola all...am ajuns in țară si poate interesează pe cineva...
                          1946km cu 5 plinuri de GPL consumat din Italia (Prato) până in România (Galați)
                          28/30l un plin la +/- 25€ plinul .....bani = +/- 125 euro toate 5.....

LE: pana gaseam alta bnzinarie cu GPL mergeam numai pe benzina...dar putin...Sa zic ....cam 2/300 km ..... ultimi 146 km pana acasa numai benzina caci nu mai aveam chef de oprit
                          .....
                          Timp 25h de condus continuu...opriri relativ scurte...benzina, baie si inviorare...

Sent from my Samsung Galaxy Note II GT-N7100 using Tapatalk 2
                          Robby_Alessio
                          Senior Member
                          Last edited by Robby_Alessio; 02-09-14, 18:23.
                          HONDA: Silent release of fatal power & O masina nu e nimic daca nu e o placere conducand-o Soichiro Honda
                          CIVIC FN1 Absolute I-Pilot & ACCORD CW3 Executive Advance
                          http://hondafan.etp.ro/gallery/v/Robby_Alessio/

Comment

• Deci ~400 km pe benzina + 125 EUR pe GPL. Hmm... nu iesi chiar asa de grozav la banuti.
                            "Things are not what they appear to be: nor are they otherwise."
                            "The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett

Comment

• Nunu delphi..... Cei 146 sunt inclusi in cei 300
                              HONDA: Silent release of fatal power & O masina nu e nimic daca nu e o placere conducand-o Soichiro Honda
                              CIVIC FN1 Absolute I-Pilot & ACCORD CW3 Executive Advance
                              http://hondafan.etp.ro/gallery/v/Robby_Alessio/

Comment

• Da, ok, nu sunt 400, sunt 275. Si chiar asa, eu cred ca ai economisit vreo 25-35 de Euro. Nu stiu daca e mult sau putin, mie nu mi se pare extraordinar. Dar e o parere subiectiva.
                                "Things are not what they appear to be: nor are they otherwise."
                                "The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett

Comment

Working...
                                X