Probleme pornire Accord Cl7 2.0 benzină

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Probleme pornire Accord Cl7 2.0 benzină

    Salutare colegi,dețin o Honda accord 07 cu 113k la bord, acum doua zile am pornit mașina, relantiul oscila foarte brutal īntre 1000-1500 rpm, am oprit-o, și nu a vrut sa mai pornească am suspectat bujiile, am īnlocuit bujiile, degeaba, la cāteva ore I-am dat cheie a pornit după2-3 minute s-a oprit, am reusit sa o pornesc iar după vreo 2 ore după care nu s-a mai oprit, m-am dus la un prieten sa pun pe tester sa vad de ce s-a aprins check engine. Nimic a văzut doar senzorul de la kilometraj, dar nu aia este problema pt că l-am deconectat și reconectat, după ce a scos testerul mi s-a aprins acel triunghi și vsa check system, și nu a mai dispărut pānă acum, īn aceste doua zile a tot făcut figuri la pornire, s-a oprit īn mers de vreo cāteva ori, acel martor check engine s-a stins după 50km după care a revenit ieri, azi iar s-a stins, acel vsa și triunghi tot aprins, aveți ideea de la ce poate fi, nu pot ajunge la asko decāt după data de 20. Am citit mai multe thread-uri și cred ca am probleme cu acel senzor de accelerație. Acum aștept și păreri de la voi, am fost la diagnoza de 3 ori și pe nu vede nici o eroare...
    Honda Accord 07. 2.0i-vtec M/T Dark Mocha Sedan

  • #2
    Incearca sa demontezi senzorul de acceleratie si sa-l cureti cu alcool, apoi, daca nu mai face, stii ce ai de facut. Te pregatesti sa cumperi altul.
    '98 Prelude BB9 "Soul Red Crystal" 2.0i M/T;
    '08 Accord SSE 2.0 i-VTEC M/T;
    '11 CR-V Executive 2.0 i-VTEC A/T;

    Comment

    Working...
    X