If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Verifica-i garniturile in primul rand, sunt prima cauza a aburirii. Apoi vezi daca nu-i spart (ciobit) pe undeva intr-un loc ascuns vederii. E posibil.
Eu cred ca masticul/siliconul ce face etansarea geamului cu carcasa nu mai face bine izolarea.Dai o tura de silicon pe al imbinari de jur-imprejurul farului. S-ar putea sa fie si din alte cauze precum cele enumerat de BlackMagic.
Touge is what we live for
Wait for it...... Here we go ....... Bwwwwaaaaaaahhhhhh!
Pai daca se abureste, nu inseamna ca nu se aeriseste? Farul nu are niste gaurele pentru a " respira" ? Alea poate sunt infundate
Sent from my Galaxy Nexus
I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
My cars:
'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
'78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -
E cam asa: poti sa-l izolezi perfect, perfect, si se va aburi,.( e ca si cand incerci sa dezaburesti habitaclul cu aerul pe recirculare)
asa ca: UNU vreifica sa nu ia apa , umezeala pe la imbinari, sa nu aiba fisuri, ciobituri.
DOI: trebuie sa ai un circuit de circulatie a aerului, interiorul farului sa fie ventilat.
Una fara alta nu merge
Atentie nu da cu alcool sau alte chimicale pe interior incercand sa-l cureti, risti sa se fisureze toata fata(daca e din policarbonat dens)
Pe de alta parte, daca nu ti se intampla frecvent, e posibil sa fi luat accidental umezeala. Lasa-l cateva nopti la aerisit (cu capacul de la bec si becul scos - nu stiu precis cum e la Del Sol) sau da cu aer cald de la un foen pana dispare condensul. Urmareste dupa asta daca mai apare.
Eu cred ca masticul/siliconul ce face etansarea geamului cu carcasa nu mai face bine izolarea.Dai o tura de silicon pe al imbinari de jur-imprejurul farului. S-ar putea sa fie si din alte cauze precum cele enumerat de BlackMagic.
Asa am facut si eu cand aveam aceeasi problema . Sa rezolvat imediat.
salut, daca se abureste dupa ce speli masina sau dupa ploaie , ai probleme cu etanseitatea , verifica vizual si la garnitura bec , am avut acceasi problema si spre surprinderea mea era garnitura de bec putin deplasata , am scoso, am curatat-o ,am puso la loc dupa nce am vazut ca nu mai este aburit farul (l-am lasat in soare pina sa uscat complet ) sper sa te ajute
Toate farurile au niste gaurele mici prin care se elimina condensul, care sunt de regula acoperite cu un burete, sa previna praful sa intre. Sau, la unele masini au dopuri care se dau jos pentru a scoate condensul din far. Procedura pentru eliminare ar fi urmatoarea: Cu capacele de la becuri date jos, lasati masina cu botul in soare o perioada pentru a se putea evapora tot condensul... apoi puneti la loc capacele si verificati daca sunt locuri pe unde sa INTRE apa in ele. Aerul umed nu le abureste pe interior.
It is not turbo lag... it-s foreplay!
Dezmembrez Del Sol esi 1995 1.6 vtec D16Z6
Vand VTEC Controller Apexi VAFC 2
Comment