Indepartare trapa solara.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Indepartare trapa solara.

Salutari dragi pasionati. Am un Accord cl9 si ma enerveaza la culme trapa.Masina era intr o stare foarte buna si trapa a fost un compromis. Vreau sa scap de ea. E inca un mecanism care trebuie intretinut si se poate strica.Pe deasupra mai e si grea. Daca e cineva care a gasit un kit sau poate a facut modificarea asta as aprecia sa impartaseasca experienta lui. Am gasit kit ul asta- https://northwindcomposites.com/price-list/ . Nu as vrea chiar fibra de carbon ca e cam scumpa.

Mi se pare amuzant sa fie si cereri de genul asta, in care sa vrei sa scapi de trapa, nu sa o faci. Dar eu nu inteleg cu ce te deranjeaza daca nu o folosesti deloc, ba ii mai si tragi parasolarul sa nu o vezi. Daca nu o folosesti, nu ai ce sa intretii la mecanism si la chedere. Greutatea nu cred ca e mult mai mare, e totusi suprafata mica.
    "Liniutele sunt pentru masini rapide, curbele sunt pentru soferi rapizi" - un film

'08 Civic Sedan ES 1.8 M/T Neutron Blue

Comment

Originally posted by octi_b View Post
      Mi se pare amuzant sa fie si cereri de genul asta, in care sa vrei sa scapi de trapa, nu sa o faci. Dar eu nu inteleg cu ce te deranjeaza daca nu o folosesti deloc, ba ii mai si tragi parasolarul sa nu o vezi. Daca nu o folosesti, nu ai ce sa intretii la mecanism si la chedere. Greutatea nu cred ca e mult mai mare, e totusi suprafata mica.
      Intra mizerie langa cheder.Chederul se degradeaza,sta umezeala pe langa fantele de scurgere...etc.Cu mecanism cu tot cred ca are peste 15 kg. Intrebam in speranta ca poate mai e cineva cu pasarici ca mine si a gasit o solutie. O sa postez pe viitor dupa ce am gasit ceva. Poate ajuta pe cineva. Ideal ar fi sa gasesc ceva din fibra de sticla.

Comment

Sint de accord, nici mie nu-mi trebuie trapa - nu stiu s-o fi folosit de 5 ori - dar daca asa venise masina asta e. Altminteri sa te bagi la o tinichigerie doar ca sa scapi de trapa mi se pare ca te complici. E-adevarat ca trebuie intretinuta povestea aia si ca scapi greu de praful care se aduna sub sine - vezi sa cureti si drenurile alea, altfel te poti trezi cu podeaua umeda sau mai rau, cu rugina si necazuri - dar cred ca e mai bine s-o lasi cum e. In plus de dinafara si de sus arata mai bine cu
        "In theory, there is no difference between theory and practice. In practice, there is."

Comment

cred ca te legi la cap rau cu o altfel de modificare.
          la CL9 nu ar trebui sa ai probleme cu trapa - spre deosebire de CU/CW unde a fost inclusiv buletin de service pentru ele ca rugineau fix la cheder
          mai bine o ignori
          "Ethics. That's always so inconvenient."
          Cal Lightman

Comment

Working...
          X