Inlocuire parbriz fisurat.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Inlocuire parbriz fisurat.

Salutare. Astazi dimineata am gasit parbrizul fisurat pe zona mai inchisa de la stergator in jos, are vreo 5 cm sa zic. Am sunat la asko au zis ca e undeva la 2500 ron cu tot cu manopera. Aveti idee daca m-ar ajunge mai ieftin in alta parte si in acelasi timp sa fie executata cu profesionalism? Poate fi si din bucuresti nu neaparat din zona moldovei. Mentionez ca e cu senzor de ploaie. Mersi
    Edit: am un centru de parbrize pilkington in neamt, s-a mai lovit cineva de ei prin alte parti?
    Last edited by Ando; 04-01-16, 09:49.

Poti pune linistit Pilkington sau Sekurit Saint-Gobain. Eu mi-am inlocuit anul trecut cu Sekurit. (pe origine era undeva la 800 Eur, facute de AGC Asahi).

Comment

Eu as zice sa incerci o reparatie(macar sa nu se extinda) daca se poate si nu afecteaza vizibilitatea.
      Ex: 06' Honda Accord 2.2 i-cdti
      Current: '02 Peugeot 206 2.0hdi/ '10 Fiat 500 1.2L/ '02 Smart 42 0,6/ '07 Mitsubishi Outlander 2.0DiD

Comment

Poti sa mergi pe Nordglas (face parte din grupul AGC), aprox. 400 ron cu manopera.

Comment

Am umblat azi cu ea prin oras si deja se mareste fisura. Am sa ma interesez despre nordglas sa vedem ce au. Cei cu pilkington au zis ca e 895ron cu tot cu montaj, ceea ce nu e exagerat.

Comment

Fisurat si/sau reparat, la urmatorul ITP ai probleme

Sent from my iPhone using Tapatalk
            O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T

Comment

Am inlocuit parbrizul la un centru autorizat pilkington, dar ornamentul din partea dreapta nu mai sta prins de caroserie, au rupt astia urechilea alea ce vin intre caroserie si lateralul geamului in care vine clipsat ornamentul. Nu cred sa aiba clemele respective, altfel le inlocuiau. Ceva idei? Oricum ma duc inapoi la ei sa remedieze problema, dar nu cred ca rezolv mare lucru in afara de nervi.

Comment

Sa prinda ornamentul pentru moment, unde lipsesc clemele, cu putin silicon.

Comment

Asta cred ca e singura solutie care o au la dispozitie, dar clemele alea nu se pot gasi?

Comment

Poti sa dai un telefon in Bucuresti la Asko, sa intrebi

Comment

Nu au raspuns la telefon, am sunat la cei din iasi si o sa revina ei cu un telefon.

Comment

Bagă un ochi aici:
                        http://www.lingshondaparts.com/honda...8&block_05=hcr
                        Īţi poţi da seama de care ai nevoie? După cum vezi, fiecare are alt cod (şi culoare).
                        '16 Suzuki SX4 S-Cross 1.4 BoosterJet 4WD 6MT Spirit Canyon Brown Metallic

Comment

Piesele 26 si 27. Ele vin prinse de caroserie si in ele vin clipsate cele de sus

Comment

Păi dacă le-au rupt... nu prea au cu ce să le īnlocuiască, nu sunt nişte clipsuri comune, nu cred să le găseşti decāt OE.
                            Acum, că ai codurile, īncearcă şi la un dealer.
                            Eu ţi le pot aduce cu 20 ei/ buc. Dacă e cazul, anunţă-mă cel tārziu luni seară.
                            '16 Suzuki SX4 S-Cross 1.4 BoosterJet 4WD 6MT Spirit Canyon Brown Metallic

Comment

Pentru OEM incearca si la Carpati Motors. Eu imi rezolv problemele extrem de operativ prin ei. (mihai.dogaru@honda.com.ro - 0726744100)

Comment

Working...
                              X