Salut Honda7740 mea din 1999 un hrv type GH2 kw 77 1590cm este super,am facut deja 3 drumuri Norwegian-Romania dus intors fara probleme.Nu am probleme cu consumul de ulei ,consumul de benzina la 3000 de kilometri este in jur de 9l la 100de kilometri, conduc spre casa cam in jur de 1500 de kilometri in 2 zile sant acasa in Mangalia.Nu ma pricep la masini dar Honda este super si este timpul sa intre la vopsit si curatat si sa schimb ce este vechi .Iarna trecuta am avut zapada destul de mare si am rupt o bucata din plasticul din fata de sub radiator.Pot sa scot plasticul si sa pun un scut de metal ca sa pot trece mai usor prin zapada cm
sfaturi pentru Honda HRV 1999
Collapse
X
-
-
Ai postat într-o arie în care lumea își prezintă mașina, un moderator va muta topicul acolo unde trebuie. Dacă vrei să fie topic de prezentare, spune ce motorizare ai, ce transmisie, ce culoare e mașina ta și un moderator va schimba titlul topicului.
Indiferent ce scut pui, nu cred că vei putea merge prin zăpadă de 60-70 cm cu HR-V-ul.Last edited by KMR; 01-11-15, 13:30.I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
My cars:
'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
'00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
'96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
'78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -
Comment
Comment