Grila fata Civic 5D

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Grila fata Civic 5D

stie cineva daca se poate da jos grila fata si apoi s o montez la loc? la honda service mi au zis ca o data decapsata grila nu mi o mai pun la loc trebuie sa iau alta(care e 15 mil). nu prea i as crede ca asta e singura solutie..

Da se poate da jos normal. Daca vrei sa o schimbi de exemplu pe cea transparenta cu una din lista de accesorii dupa care te plictisesti si o vrei pe cea originala inapoi nu e nici o problema

Atata vreme cat o scoti cu grija si nu ii rupi prinderile nu are nimic. La ce service Honda ai intrebat? Posibil sa nu le placa munca :P

P.S. Vad ca e cam a 2-a oara cand ti se spune o prostie
    Honda Civic 1.8 sport 140 CP + SKN reflash + K&N Typhoon + custom catback + underhood stickers, i-Shift, milano red
    http://www.hondafan.ro/forum/album.php?albumid=203

Comment

) pai da ti ai dat seama ca e acelasi service. Honda Mara Motors Braila. eu vreau sa l dau jos pentru ca mi a picat emblema in spatele geamului si ma enerveaza s o vad cazuta acolo.. el mi a zis ca daca il dau jos se decapseaza si nu mai merge capsat la loc. doar nu cumpar grila noua doar pentru ca nu au lipit ei bine emblema aia acolo.. mi se pare o prostie si asta. il inteleg pe el ca trebuie sa faca vanzare in service dar in locul meu la fel ar gandi. pe casco nu mi l fac pentru ca au zis ca tine de garantia masinii.
      mihai1304
      Member
      Last edited by mihai1304; 07-12-13, 12:13.

Comment

pai daca ti-a picat emblema in spatele geamului atunci e alta treaba nu stiu cine stie sa desfaca grila si sa o faca la loc e mai complicat un pic am crezut ca doar vrei sa o dai jos sa o inlocuiesti cu alta sau altceva. Dasta ti-am zis ca tehnic se poate da jos si pune la loc. De desfacut insa nu stiu...
        Honda Civic 1.8 sport 140 CP + SKN reflash + K&N Typhoon + custom catback + underhood stickers, i-Shift, milano red
        http://www.hondafan.ro/forum/album.php?albumid=203

Comment

da nu stiu ce sa zic.. dar sincer.. cred ca nimeni nu ar schimba toata grila pentru emblema aia care a cazut tot din cauza Honda pt ca nu era normal sa se desprinda asa usor de acolo. e o emblema usoara trebuia sa stea lipita 100 ani. ma gandesc sa mi desfaca cineva grila si apoi s o lipeasca cumva. multumit nu sunt oricum de niciun service Honda in primul rand pentru manopera foarte scumpa. iar daca te duci la ei cu o problema ei nu stiu decat sa inlocuiasca. nu repara nimic. practic ma duc la ei cu emblema cazuta si mi zic ca ma costa 15mil si apoi ma mai duc la ei cu un prezon defect si mi spun ca ma costa 8mil. nu stiu daca doar mie mi se pare aiurea chestiile astea.

Comment

http://www.hondafan.ro/forum/showthread.php?t=15659

Multa bafta!

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
            Ex: Honda Civic 1.8 i-VTEC

Comment

Working...
            X