Reconditionare geam bord Civic 5d

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Reconditionare geam bord Civic 5d

Salut, a reconditionat cineva geamul de la bord ?....se zgarie atat de usor.
    Nu se vede tot timpul ca e zgariat, depinde cum bate soarele si din ce unghi privesti .
    Displex oare este bun ?
    hondatu
    Administrator
    Last edited by hondatu; 27-05-13, 10:23.

Am facut eu la fostul civic, la baietii de la www.kaf.ro.

Polish, apoi folie protectoare de faruri pe zona din fata turometrului, ca sa nu se mai zgarie. Cost total ~100 ron.
    Accord CL7 Executive 2.0 M/T Arctic Blue Pearl
    Accord CL9 Type-s 2.4 M/T Carbon Bronze Pearl
    ex - Civic 5D Executive 1,8 M/T Milano Red

Comment

si pe mine ma intereseaza operatiunea asta

Comment

ai rezolvat ceva cu reconditionarea ?

Comment

Salut,inca nu am rezolvat .

Comment

Se gaseste pasta speciala de polishat pexiglasul. In cateva minute arata ca nou. Eu am facut operatiunea mai demult la 307, tot la ceasurile de bord. Am cumparat-o de la un magazin de piese auto(Autocenter pentru ieseni), dar nu mai stiu cum se chema. Vedeti sa nu fie foarte abraziva(daca zgarieturile nu sunt profunde).

Ideal probabil ar fi sa-l foliati dupa..daca este asa de sensibil.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
            BMW 340i F30 | ex BMW 535d F11 | Honda Accord CU2 |BMW 118d F20 LCI | ex BMW 120d F20 | ex Peugeot 307 T5

Comment

Ca sa i-ti faci idee cat de sensibil e ...eu l-am zgariat cu hartie igenica ( avea pe el vapori de silicon de bord ).deci e de rahat ))

Comment

Pai daca nu folosesti Zewa )

Insa, de retinut pe viitor, nu se sterge niciodata cu hartie. Niciodata .

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
                BMW 340i F30 | ex BMW 535d F11 | Honda Accord CU2 |BMW 118d F20 LCI | ex BMW 120d F20 | ex Peugeot 307 T5

Comment

am scris si mai sus, dupa polish eu am pus folie de protectie faruri. puteai sa-l stergi si cu cuiul daca vroiai

Comment

Am vazut ca plasticul ala are tratament antireflex si defapt tratamentul ala se zgarie asa usor. Nu ai avut probleme dupa polish si folie cu reflexia soarelui?

Comment

E un antireflex care se duce intr-adevar dupa polish, dar nu e o problema atat de mare, pe mine nu m-a deranjat. Ma deranja mult mai tare stresul ala constant cand vedeam geamul zgariat.

Comment

Rezolvat astazi problema cu XERAPOL (cost 45 lei de la carrefour )Intradevar problema este de la tratamentul antireflex care sa luat in urma polishului .Sincer sa fiu nici cu tratamentul antireflex nu se vedea prea bine bordul cand batea soarele .Macar acum nu se mai vad zgarieturile alea oribile

Comment

Tocmai din acest motiv tratamentul anti reflex se da pe Partea INTERIOARA a unei suprafete, nu pe exterior unde se zgarie imediat....Stau si ma intreb daca baietii astia care proiecteaza interioare auto la Honda au vazut vreodata un ceas mai calumea, sau au habar pe ce lume traiesc. Ma rog, bine macar ca se rezolva relativ simplu problema asta (extrem de enervanta de altfel...)

Comment

Working...
                          X